Barcelona hrá svoj najdôležitejší zápas sezóny a možno aj najdôležitejší zápas za posledných 4-5 rokov o 21:00. Xaviho zverenci majú šancu postúpiť do semifinále Ligy majstrov. Proti nim však stojí mimoriadne silný PSG. Pre akú jedenástku sa rozhodnú Xavi Hernández?

Pri prognóze základu Blaugranas sa vyskytli len dve pochybnosti: Či bude Pedri schopný hrať od začiatku a či João Felix nahradí v jedenástke Lamine Yamala. Nakoniec bude jedinou zmenou v zostave zrejme nahradenie suspendovaného Sergiho Roberta Pedrim, ktorý môže byť vystriedaný v druhom polčase. Samotný záložník oznámil, že uprednostňuje odohrať 80 minút, ale na 100%. V útočnej formácii by výmena Lamineho Yamala za Felixa znamenala návrat Raphinhu na pravé krídlo a Brazílčan sa v poslednom čase cíti výborne s takmer voľnou úlohou, mierne bližšie k stredu a ľavému krídlu. Ako vidia zostavu španielske športové denníky?

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es as.com sport.es marca.com
foto: mundodeportivo.es as.com sport.es marca.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-16 09:27:27
Osobne si myslím, že by si zaslúžil hrať dnes v základe Félix namiesto Yamala. Posledné zápasy od Félixa boli veľmi dobré čo sa u Yamala nedá úplne povedať. Navyše Yamal by si zaslúžil aj oddych, keďže v jeho veku hrá skoro neustále.
2024-04-16 11:24:52
Pedri do základu ne. Neuběhá to a bude v zadu hořet.
Za mě: Stegen-Cancelo,Cubarsi,Araujo,Kounde-FDJ,Gundogan, Fermín-Raphinha,Lewa,Yamal.
Ve druhé poločasu Felix a Pedri za Yamala a Fermína.

Po sezóně potřebujeme nutně koupit to TOP DM. Tam nás bota tlačí nejvíce.