Obranca Barcelony João Cancelo v rozhovore pre ESPN prezradil, že po tohtotýždňovej prehre 1:4 s PSG dostal znepokojujúce vyhrážky na svoju adresu a adresu svojej rodiny.

Barcelona bola vyradená z Ligy majstrov UEFA po tom, ako zaváhala v druhom zápase štvrťfinále napriek tomu, že po prvom zápase viedla. Hlavným faktorom bolo vylúčenie Ronalda Arauja v prvom polčase, pričom svoju úlohu zohralo aj to, že Cancelo po prestávke zbytočne zapríčinil penaltu.

Portugalský obranca teraz prezradil, že po zápase sa ľudia na sociálnych sieťach nechutne vyjadrovali o ňom a jeho rodine: "Nazývali ma všelijakými vecami. Na Instagrame sa objavili komentáre, ktoré želali smrť mojej nenarodenej dcére. Do očí mi to určite nepovedia, pretože inak by mali problémy, ale v komentároch napíšu čokoľvek," prezradil Cancelo. "Urážajú moju manželku, moju dcéru, ktorá sa má narodiť, moje dieťa. Dnešný svet je krutý a musíte s tým vedieť žiť. Želať dieťaťu smrť je veľmi vážna vec," dodal obranca Barcelony.

Cancelo priznal, že dokáže prijať kritiku za svoju hru, ale vyjadrenia na adresu jeho rodiny sú za hranou: "Nech ma kritizujú ako hráča, ako to urobil Ferdinand, ale nech nehovoria o mojej rodine. Nech hovoria o mne ako o hráčovi, nie ako o človeku," poznamenal.

V diskusii o incidente s penaltou Cancelo priznal, že urobil chybu pri svojom faule na Ousmane Dembeleho a že po vyradení Barcelony z Ligy majstrov mal problémy so spánkom: "Zapríčinil som detinskú penaltu, ale taká bola hra, moja hlava a prijímam kritiku. V tú noc som nespal. Nemohol som, pretože sme mali ilúziu, že ideme ďaleko. Nakoniec, keď nevyhráte, ja osobne mám veľké problémy so spánkom, pretože mám pocit, že som svoju prácu neodviedol dobre."

Na záver doplnil: "Bol to zvláštny zápas a spôsob, akým sme prehrali, mi nedal v noci spať. Mám pocit, že jedenásti proti jedenástim sme mohli vyhrať."

zdroj: ESPN
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-20 13:27:07
Každý, kto také veci písal, by mal ísť do basy. Aj ja som sa hneval za tú jeho hlúposť, ako aj za tú Araujovú, ale toto je už iný extrém. Tu nie sme v Kolumbii, boha. Je to LEN futbal. Smrť by som neprial ani takým hráčom (a ich rodinám), ktorých neznášam.
2024-04-20 14:33:02
Tak toto je už za hranicou zákona. Okamžite by sa toho mali chopiť policajný vyšetrovatelia a zakročiť. Podľa mňa, nie je vôbec problém nájsť pisateľa takýchto vyhrážok. Dnes už polícia má na to páky. Toho, kto napísal takéto vyhrážky, by mali bez okolkov obviniť a zatvoriť natvrdo aspoň na päť rokov!!!