Chvíľu pred Xaviho tlačovou konferenciou odpovedal na otázky novinárov aj Carlo Ancelotti. Taliansky tréner priznal, že jeho tím už má pripravenú tortu, na ktorú stačí dať čerešničku, pričom narážal na stále bližší ligový triumf. Nižšie uvádzame najzaujímavejšie Ancelottiho vyjadrenia.

Stav mužstva

"Mužstvo je v dobrom stave. Sú hráči, ktorí potrebujú ďalší deň. Mendy dnes netrénoval. Nasadíme najlepšiu možnú jedenástku."

Možný odchod Nacha

"Je to jeho budúcnosť. Musí sa rozhodnúť, čo chce robiť. Nedávno odohral veľkolepý zápas na najvyššej úrovni. Bol, je a bude skvelým stopérom. Pri takýchto hráčoch musíte rešpektovať ich rozhodnutia. Vie, čo si myslíme."

Militão

"Zajtra môže hrať od začiatku. Nič mu nie je. Len mu chýbajú minúty. Je pripravený."

Kritika štýlu

"Nie som prekvapený. Každý môže vyjadriť svoj názor. Musíte sa dobre vysporiadať s držaním lopty a jej absenciou. My sme sa s tým vyrovnali veľmi dobre. Nenašiel som žiadnych smutných madridistov. "Povedz mi o mori, námorník..." je španielske príslovie, ktoré som sa naučil a veľmi sa mi páči."

La Liga

"Sme veľmi blízko, keď hráme proti veľmi konkurencieschopnému tímu. Darí sa im veľmi dobre. El Clásico ako vždy vyrovnané, súťaživé, je to šanca vyhrať La Ligu."

5 obrancov

"Je to systém, ktorý predbežne nevylučujeme, keď zostáva päť alebo šesť minút. Možno aj šesť alebo sedem. Dokonca aj dvaja brankári, ale autobus nie je možnosť..."

Modrić

"Nikdy sa nezmieri s tým, že bude náhradníkom. Má rovnakú túžbu ako vždy."

Sezóna

"Hráme veľmi dobre. Torta je pripravená, len musíme tento mesiac nasadiť čerešničku. Sme vo veľmi dobrej pozícii. Vrátil sa nám Militão, Courtois bude čoskoro pripravený, chýba nám len Alaba... K ďalším zápasom pristupujeme dobre, ale musíme dať čerešničku na tortu."

Cubarsí a Lamine Yamal

"To, čo robia v tomto veku, o nich hovorí veľmi dobre. Je dôležité, aby sa to urobilo ako v našom prípade, skĺbiť mladosť a skúsenosti."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter/realmadrid

Diskusia

2 komentáre
2024-04-20 17:54:50
Zajtra by sme im mohli prispieť višňou na tú tortu....
2024-04-20 20:04:30
Prečo sa z tejto stránky stáva madridské fórum