Barcelona sa pripravuje na náročné leto. Klub zúfalo potrebuje posily, ale na trhu má prakticky zviazané ruky kvôli prebiehajúcej finančnej kríze. Barcelona začala prípravu na nadchádzajúcu sezónu, pričom jedným z hlavných cieľov klubu je Dani Olmo. Klub však čelí pomerne neistej situácii, pokiaľ ide o snahu získať hviezdu RB Lipsko.

Katalánsky denník Sport upozornil na neistú pozíciu Barcelony v snahe podpísať Daniho Olma. Denník tvrdí, že Barça toto leto nepôjde po Olmovi, pokiaľ sa klub nevráti k pravidlu 1:1, kde môže minúť každý zarobený cent. Táto informácia prichádza niekoľko dní po tom, čo sa Deco stretol s Olmovým otcom a jeho zástupcami a diskutoval o možnom prestupe na Camp Nou v lete.

Barcelona momentálne podlieha pravidlu 3:1, a preto si toto leto vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu, aby sa mohla vrátiť k pravidlu 1:1. Očakáva sa, že Katalánci sa toto leto pokúsia sfinalizovať predaj viacerých nechcených hviezd. Sergiño Dest, Ansu Fati a dokonca aj Frenkie de Jong by mohli čeliť odchodu z Camp Nou. Dokonca aj Fermín López bol na zozname, ale zdá sa, že Barça zostala ohromená výkonmi tohto mladíka a v lete nebude uvažovať o jeho predaji.

Sport dodáva, že Dani Olmo sa chce pripojiť k Barcelone. V minulosti bol členom mládežníckej akadémie La Masia a teraz je pripravený vrátiť sa na Camp Nou. V súčasnosti je Olmo v najlepších rokoch a verí, že prestup do Barcelony by mohol byť najlogickejším krokom v jeho kariére, keďže sa chce etablovať ako jeden z najlepších kreatívnych hráčov Španielska. Olmo má dokonca v zmluve zakotvenú odstupnú klauzulu vo výške 60 miliónov eur. Ak sa však Barcelona nevráti k pravidlu 1:1, prestup španielskeho reprezentanta nebude možný.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-04-21 09:38:07
dopadne ako ferran u nas
2024-04-21 10:30:57
Naco🤦‍♂️