Počas takzvaného "mediálneho dňa" nechýbali ani vyhlásenia Roberta Lewandowskeho. Poliak je v súvislosti so súperením s Realom Madrid optimistický a stále vidí svoje šance na víťazstvo v Trofeo Pichichi.

"Vieme, ako poraziť Real Madrid. Poznáme ich a analyzovali sme chyby, ktorých sme sa dopustili pri poslednom vzájomnom stretnutí. Vieme, že ak minimalizujeme ich prednosti, môžeme ich na Bernabéu poraziť," povedal Lewandowski.

Útočník sa domnieva, že víťazstvo proti Manchestru City by paradoxne mohlo negatívne ovplyvniť Real na úrovni koncentrácie: "Eufória vyvolaná postupom proti Manchestru City by mohla spôsobiť, že Real pristúpi ku Clásicu psychicky rozladený. Je pravda, že sme hrali 70 minút v oslabení, ale mali sme o deň viac odpočinku. Oni hrali 120 minút, čakal ich penaltový rozstrel a návrat domov. Do Madridu sa pravdepodobne vrátili o piatej ráno," uviedol.

Rozhovor s Lewandowskim urobila aj stanica Eleven Sports. Stanica prezentovala jedno vyhlásenie Roberta o Trofeo Pichichi a oznámila, že celý rozhovor bude zverejnený dnes večer pred zápasom s Realom Madrid: "Myslím si, že je tu šanca. Prial by som si, aby som mal tieto situácie. Samozrejme, ak by prišiel zápas, v ktorom by som strelil 2-3 góly, potom viete, že by to mohlo ísť ľahšie. Uvidíme. Trochu sa zmenila aj moja úloha, pretože tie asistencie padajú častejšie ako góly. Nebudem však klamať, že tieto góly mám stále v hlave," priznal.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-21 10:04:46
Já bych Real nechal hrát, ať si buší a hrál na protiútoky ....
2024-04-21 11:03:21
"Eufória vyvolaná postupom proti Manchestru City by mohla spôsobiť, že Real pristúpi ku Clásicu psychicky rozladený"

čo..?