O možnom prestupe Ronalda Arauja sa v španielskych médiách hovorí už niekoľko mesiacov. Teraz, po rozhodujúcej chybe Uruguajčana v stretnutí s PSG, sa táto otázka opäť dostala na program dňa.

Ako informoval Alfredo Martínez z katalánskeho denníka Sport, Barcelona si vypočuje ponuky za Arauja. Podľa novinára nie je obranca v klube nedotknuteľný a duel s PSG zanechal otvorenú ranu a isté pochybnosti o niektorých zostávajúcich hráčoch, pričom jedným z nich je práve 25-ročný stopér.

Martínez argumentuje tým, že Barça potrebuje predať hráča, aby zlepšila svoju finančnú situáciu a o Arauja sa zaujímajú iné kluby. Podľa novinára sú Blaugranas presvedčení, že za neho môžu dostať aj viac ako 100 miliónov, čo by bola ponuka, ktorú by bolo takmer nemožné odmietnuť. Navyše, dôvera v Paua Cubarsího je vraj taká veľká, že Barcelona verí, že súčasný káder sa s takouto stratou dokáže vyrovnať s možnosťou získať skúseného stopéra zadarmo (v článku denníka Sport sa však neuvádza žiadne meno).

Martínez uzatvára, že Araujova vážna chyba v súboji s PSG ho stavia do centra pozornosti. Okrem toho obrancove vyjadrenia vyvolali v novinárovi dojem, že futbalista by sa na prípadný prestup a vysoký plat v novej destinácii nepozeral zle. Ďalšou vecou je, že Araujo na každom kroku trvá na tom, že je v Barcelone šťastný, čo zdôraznil aj po stretnutí s PSG.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-04-21 10:45:48
Nikdy !! Takyto hrač sa nepredava
2024-04-21 10:56:25
Vůbec, není na prodej !!!