Dnes hrá Barcelona proti Realu Madrid a medzitým v zámorí opäť zúri najlepší strelec v histórii El Clásico. Leo Messi zaznamenal double v stretnutí Interu Miami v MLS, zatiaľ čo Sergio Busquets strelil svoj prvý gól za klub.

Tím bývalých hviezd Blaugranas prehrával s Nashvillom už od druhej minúty po vlastnom góle Franca Negriho. Neskôr sa k slovu dostal Messi. S pomocou Luisa Suáreza, ktorý mu dvakrát v jednej akcii poslal loptu, Argentínčan už v 11. minúte vyrovnal skóre stretnutia.

Ku koncu druhého polčasu išiel Inter do vedenia po Messiho centri z rohového kopu. Tentoraz sa do streleckej listiny zapísal Sergio Busquets a bol to jeho prvý gól počas pôsobenia v Spojených štátoch. Defenzívny stredopoliar tento zásah oslávil významným spôsobom, keď potvrdil, že sa stane otcom.

Na konci súboja stanovil výsledok sám Messi. Argentínčan v 81. minúte zápasu úspešne premenil pokutový kop. Vďaka tomuto víťazstvu sa Inter Miami vrátil na prvé miesto vo Východnej konferencii MLS, hoci floridský tím má odohraných o jeden súboj viac ako väčšina jeho konkurentov.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/intermiami

Diskusia

1 komentár
2024-04-21 14:56:24
Všetko išlo cez neho a dokonca mal aj žŕdku.