Santi Cazorla, bývalý hráč Arsenalu, Villarrealu a Al-Saad a v súčasnosti hráč Realu Oviedo, poskytol rozhovor britskému denníku The Guardian. Stredopoliar v ňom veľa hovorí o Xavim, s ktorým strávil istý čas v Katare.

"Xaviho prípad je podobný môjmu a Oviedu. Ospravedlnil sa mi, že ma nechal v Katare samého, a potom to už nebolo ono, ale povedal: "Santi, toto je môj sen, veľmi osobný." Je smutné, že trpí vo vlastnom dome, je nedocenený. Prišiel v jednej z najťažších chvíľ v ich histórii, vyhral ligu a Superpohár, ale to nikdy nestačí."

"Xavi ma prekvapil. Ako hráč nikdy nezvýšil hlas a teraz... Keď sme prvýkrát prehrali, sledoval som, ako hádže topánkami, nadáva, kričí... Pomyslel som si: "Niekto vymenil chlapíka, ktorého som poznal, za niekoho iného". Neskôr som sa spýtal: "Xavi, čo sa ti dnes stalo?" Odpovedal: "Úplne som sa zmenil. Ak sa nezmeníš, šatňa ťa nebude rešpektovať." Pomyslel som si: "Naozaj musíš?" Nevidím to na sebe, ale vtedy som to nevidel ani na ňom. Musím sa nad tým zamyslieť. Možno budem športovým riaditeľom."

zdroj: the guardian
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.