Real Madrid vyhral v domácom zápase nad Barcelonou 3:2. Vychutnajte si porciu štatistík a zaujímavostí.

- Real Madrid neprehral žiadny z 27 zápasov, v ktorých Tchouaméni nastúpil v základnej jedenástke.

- Christensen strelil gól číslo 100 za Barcelonu v ligových stretnutiach medzi Barçou a Realom na Santiago Bernabéu.

- Penalta bola prvá proti Barcelone v aktuálnej sezóne La Ligy.

- Robert Lewandowski sa posunul na tretie miesto, pokiaľ ide o najstarších hráčov, ktorí hrali v El Clásicu v 21. storočí.

- Včerajší zápas medzi Barcelonou a Realom bol štvrtým, ktorý sa hral 21. apríla. Doteraz Barcelona zvíťazila dvakrát (v rokoch 1935 a 1960) a Real Madrid raz (v roku 2012).

- Real až do včerajšieho stretnutia nikdy v histórii nevyhral El Clásico, ktoré sa konalo bezprostredne po zápase Ligy majstrov.

- Real Madrid zvládol posledných 34 z 35 pokutových kopov, ktoré v oficiálnych zápasoch proti Barcelone kopal, naposledy sa Butragueño mýlil v roku 1991.

- Ter Stegenovi sa skončila druhá najdlhšia séria bez inkasovaného gólu. Počítadlo sa zastavilo na 600 minútach. Predchádzajúca najdlhšia séria trvala 636 minút a takisto sa skončila v zápase proti Realu.

- Vinícius strelil proti Barcelone svoj siedmy gól. Od svojho debutu (sezóna 2018/19) sa Brazílčanovi v tomto ohľade vyrovná len Karim Benzema.

- João Felix ešte neokúsil chuť víťazstva proti Realu Madrid. V desiatich stretnutiach utrpel sedem prehier a tri remízy.

- Po včerajšom zápase chýba Realu na zaistenie majstrovského titulu sedem bodov.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.