PSV dal jasne najavo, že si chce Sergiña Desta udržať a už s ním nadviazal kontakt. Američan zaznamenal dobrú sezónu vo farbách tímu z Eindhovenu, ale kvôli ťažkému zraneniu kolena si v tomto kalendárnom roku už nezahrá. Napriek tomu je klub pripravený predložiť za obrancu ponuku.

"Minulý týždeň sme sa rozprávali s ním a jeho agentom. Uberá sa to správnym smerom. Veríme v Sergiña a predpokladám, že sa zotaví. Veľmi by sme si priali, aby zostal v PSV," povedal prezident holandského klubu Marcel Brands v rozhovore pre Studio Voetbal. "Museli sme ho presvedčiť, ale je na ňom vidieť čoraz viac entuziazmu a teší sa. Preto sa chcel s PSV porozprávať o tom, že by chcel zostať dlhšie," dodal Brands.

Dest odišiel do PSV v auguste minulého roka kvôli nedostatku minút v Barcelone. Obranca odišiel na hosťovanie, ale holandský klub si ponechal opciu na kúpu Američana, ktorá síce nebola zverejnená, ale mohla by byť nižšia ako 10 miliónov. Katalánsky klub si však vyhradzuje percento z prípadného budúceho predaja. Ide o druhé Destovo hosťovanie, keď predchádzajúcu sezónu strávil v Miláne. Američan bol až do svojho zranenia kľúčovým hráčom tímu z Eindhovenu. Vo všetkých súťažiach nastúpil na 37 stretnutí, v ktorých strelil 2 góly a zaznamenal 7 asistencií.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.