Joan Laporta v dnes zverejnenom vyhlásení uviedol, že ak nájde dostatočné dôkazy o tom, že Lamine Yamal skóroval, Barça požiada o opakovanie zápasu. Technická komisia rozhodcov neplánuje poskytnúť zábery Barcelone ani žiadnemu inému tímu.

Ide o konzistentnú politiku od začiatku implementácie VAR a v súvislosti s tým, čo sa stalo v El Clásicu, nebude výnimkou. Ako informuje madridský denník Marca, komisia považuje rozhodcovský výkon Sota Grada za viac ako slušný. Voči rozhodcovi nie sú vznesené žiadne obvinenia, pokiaľ ide o jeho vedenie včerajšieho zápasu. Zdôraznilo sa, že vedel, ako riadiť hru. V tábore Realu Madrid slová, ktoré vyslovil Joan Laporta, nemajú žiadny význam. Veria, že každý môže použiť argumenty, ktoré chce, a to akýmkoľvek spôsobom.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2024-04-22 18:44:29
No problém je, že Tebas se furt staví do role Jezise a že přišel naší ligu zachránit ve smyslu konkurenceschopnosti a jak dělá všechno možný proto, aby naše liga byla furt pupek světa hm a pak zjistíš, že v lize nemáš ani Goal-line technology.. Takove kombo člověka ve vedení ligy a zároveň s tolika nedostatky, tak to máme originál jen v La Lize 😅...
2024-04-22 18:49:59
No ja neviem, na mna robil dojem , ze je gašpar. Dost sa podobal na toho zufaleho rumuna, vykonom