João Cancelo bol pravdepodobne hráčom, na ktorého sa najčastejšie poukazovalo ako na vinníka katastrofálneho týždňa Barcelony. Portugalčan sa v zápasoch proti PSG a Realu Madrid dopustil množstva chýb, z ktorých niektoré viedli dokonca k inkasovaniu troch gólov. Napriek tomu športový riaditeľ Barçy Deco trvá na svojom pláne 29-ročného hráča si ponechať.

Podľa Lluisa Miguelsanza z katalánskeho denníka Sport sa v klube vedie vášnivá debata o budúcnosti Joãos. Športový riaditeľ Deco je jednoznačne naviazaný predovšetkým na Cancela. Je presvedčený, že je jedným z najlepších špecialistov na svojom poste na svete a že napriek týmto dvom slabým výkonom dal tímu veľa.

Cancelo hrával pravidelne pod vedením Xaviho a myšlienka udržať ho v kádri sa nemení, hoci teraz bude mať Barça menej argumentov, aby sa ho pokúsila udržať predĺžením jeho hosťovania. O Joãa Cancela sa zaujímajú kluby z Európy aj zo Saudskej Arábie, ale hráč chce pokračovať v kariére v Barcelone a Blaugranas urobia všetko pre to, aby ho získali. Xavi tiež verí, že je to hráč najvyššej úrovne a má všestrannosť, aby v tejto sezóne tímu veľmi pomohol.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-23 13:47:50
tento nadpis tu vidim uz snad 5.krat..a do leta este parkrat asi aj uvidim