Katalánsky denník SPORT priniesol informáciu, že FC Barcelona zvažuje možnosť príchodu Leandra Damiaa a Oscara - ide o dvoch talentovaných hráčov z Internacionalu Porto Alegre.

Denník o záujme Barcy o Leandra Damiaa informoval už v lete minulého roku, no talentovaný snajper sa rozhodol zostať vo svojej vlasti. Sezóna je však vo svojej polovici a objavili sa špekulácie, že svoj názor zmenil a na konci tejto sezóny z Brazílie odíde. V zimnom prestupovom období sa o prestup tohto hráča pokúšal Tottenham Hotspur, ale k prestupu nakoniec nedošlo. Agent hráča, Vinicius Prates však vyhlásil, že dni jeho klienta sú v Internacionale spočítané, čo je signálom k tomu, že tento hráč po sezóne zamieri do klubu na starom kontinente. Otázkou zostáva kam.

"V januári sa klub podobne ako hráč rozhodli zabojovať o Copa Libertadores, no v júli sa situácia môže úplne zmeniť," povedal Prates.

SPORT taktiež informuje, že predstavitelia Barcelony rozmýšľajú aj nad ponukou pre Oscara, ktorý v rezerve podáva veľmi dobré výkony a na budúcu sezónu by sa podľa všetkého mal predstaviť už v prvom tíme. Ako nakoniec celá situácia dopadne nevedno, každopádne s blížiacim sa koncom sezóny prestupové špekulácie budú naberať na intenzite.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.