Barcelona rokuje so spoločnosťami, ktoré by chceli byť partnermi klubu. To by malo nahradiť neúspešný predaj aktív klubu spoločnosti Libero Football Finance AG v súvislosti s Barça Vision. Existujú otvorené kontakty s niekoľkými spoločnosťami, ale nikto sa neodváži ubezpečiť, že by sa dohoda mohla sfinalizovať.

Klub hľadá nové možnosti príjmov, aby dokázal zaplátať dieru, čo sa prostredníctvom nemeckého fondu nepodarilo. V tejto súvislosti predstavitelia Barçy podnikli niekoľko ciest a krokov, aby hľadali investorov a spoločnosti, s ktorými by zvýšili príjmy.

Ako sa dozvedel katalánsky denník Mundo Deportivo, Barcelona je v kontakte s investormi v Dubaji a v posledných týždňoch aj v Spojených štátoch. V blízkej budúcnosti sa možno uskutoční stretnutie s cieľom dokončiť dohodu o zlepšení finančnej situácie.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-24 11:22:42
Mikimi,asi čítali Tvoj príspevok....! a už na tom pracujú.
Marco01 Premium
2024-04-24 11:52:21
Treba dalsie money...vylepsena zmluva od Nike vratane toho bonusu 100 mega + predaj nekemu namiesto Libera a dufam, ze budeme moct dobre posilnit...teda pokial Tebasovi neprepne v gebuly a nevymysli si dalsievobmedzenia