Včerajšok bol mimoriadne turbulentný - ráno médiá písali, že Xavi zostane, poobede, že určite odchádza a večer zas, že určite pokračuje. Po stretnutí viacerých členov vedenia sa v každom prípade zdá, že Xavi Hernández bude skutočne pokračovať na trénerskej stoličke FC Barcelona. Potvrdil to aj Rafa Yuste, viceprezident FC Barcelona.

"Xavi si to rozmyslel, pretože je z projektu veľmi nadšený. Spýtal sa nás, či hľadáme iného trénera, a my sme mu povedali, že je vždy jednou z možností."

"Xavi chce rozvíjať svoj projekt, ktorý je založený na mladých hráčoch, ktorí sa presadzujú. Som veľmi rád, že zostáva. Deco Xavimu stopercentne dôveruje. Nadšenie, ktoré sme v tejto sezóne vyvolali v culés, zostáva. Prehra musí mať následky, to je pravda, ale s určitými nuansami. Súťažili sme a hra sa zlepšila. S Xavim nás spája priateľstvo a sme skvelí culés. Chceme sa opäť zapísať do histórie a to sa nám podarí. Tento projekt pokračuje predovšetkým s odchovancami. V predstavenstve panuje v súvislosti s Xavim jednomyseľnosť. Laporta je z tohto projektu veľmi nadšený. Trénerom bol vždy Xavi. Nikdy sme nehľadali trénera."

"Som pobúrený tým, čo sa stalo v Madride. Nehráme podľa rovnakých pravidiel. Budem hovoriť v Madride, kde sa tieto udalosti skutočne odohrávajú. Nechápem, prečo to rozhodca nechcel skontrolovať na VAR."

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-04-25 10:05:47
Hlavne sa musíme zbavit Torresa,Felixa,Alonsa.Roque,Giuly na hostovanie a priviesť snajpera. Lewandovského zatiaľ nie,lebo nemáme náhradu. S Cancelom a Sergim Robertom som tiež na pochybách. Ak majú zostať ,tak musia hrať na svojich postoch.
2024-04-25 18:06:27
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.