Podľa reportérov Relevo Manchester United sledoval posledné dni Barcelony s mimoriadnou pozornosťou, keďže Xavi Hernández bol jedným z kandidátov na nahradenie Erika Ten Haga na trénerskej lavičke.

Hugo Cerezo a Sergio Fernández z Relevo uvádzajú, že Manchester United sleduje posledné dni v Barcelone s mimoriadnou pozornosťou. Noví majitelia Červených diablov totiž Xaviho vnímajú ako kandidáta, ktorý by mal od leta viesť ich klub, ak sa naplní odchod Ten Haga z Old Traffordu. Skutočnosť, že Xaviho zotrvanie bolo potvrdené, sklamala šéfov United, ktorí sa budú musieť poobzerať inde.

Anglický klub, ktorý je od Vianoc v rukách multimilionára Jima Radcliffa, hľadá náhradu za Ten Haga, ktorý má síce zmluvu do roku 2025, ale ak nedôjde k väčšiemu prekvapeniu, na Old Trafford skončí predčasne. Xaviho meno bolo na stole už nejaký čas a pred niekoľkými týždňami bol o neho prejavený záujem. Xavi bol vnímaný ako mladý tréner, legenda známa po celom svete, so "silnou chrbtovou kosťou" po tom, čo trénoval Barçu, a schopnosťou ujať sa veľkého projektu.

zdroj: relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.