Ansu Fati sa nevzdáva nádeje, že si upevní svoje miesto v prvom tíme Blaugranas. Jeho pôsobenie v Premier League nebolo také produktívne, ako sa očakávalo, ale podľa katalánskeho denníka Sport je 21-ročný hráč presvedčený, že jeho miesto je v Barcelone a že sen o úspechu v drese Blaugranas je stále v hre.

Hoci väčšina správ naznačuje, že Barça hľadá nové angažmán alebo chce Ansu predať, posledné slovo patrí hráčovi a podľa Jaumeho Marceta z denníka Sport má samotný Ansu v hlave len jeden klub: FC Barcelona. Novinár tvrdí, že Fati sleduje všetko, čo sa v klube deje. V minulej sezóne mal veľa ponúk a jednou z najdôležitejších bola tá zo Sevilly. Dôvodom, prečo sa nerozhodol hrať za andalúzsky klub, bolo to, že sa necítil dostatočne silný na to, aby musel čeliť nutnosti odohrať dva zápasy proti Barçe. Teraz verí, že bude mať druhú šancu uspieť vo svojom životnom klube.

Ansu je presvedčený, že v predsezónnom období dokáže, že je pripravený pravidelne hrávať pod vedením Xaviho Teraz chce dobre dokončiť sezónu v Brightone, akonáhle sa vráti do katalánskej metropoly, urobí všetko pre to, aby si opäť obliekol dres Blaugranas. Ansu Fati je presvedčený, že keď Xavi otestuje jeho úroveň v tréningu, nakoniec dostane jeho súhlas.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-04-26 20:26:04
Prosím nie.
2024-04-26 20:32:14
No reálne pri jeho plate a hlavne výkonoch by som sa čudoval ak by ho niekto kúpil ....