Posledné výkony Joãa Cancela výrazne spochybnili oprávnenosť jeho zotrvania v Barcelone. Hoci dva zápasy by nemali rozhodovať o budúcnosti hráča, zdá sa, že klub už nie je ochotný zaplatiť za definitívny prestup Portugalčana. Situácia v prípade Joãa Felixa je podobná.

Podľa Lluisa Miguelsanza z katalánskeho denníka Sport sa Barcelona nepokúsi udržať si Joãa Cancela za každú cenu. Klub by chcel s Portugalčanom pokračovať v spolupráci, ale len v prípade výhodnej operácie, teda bez prestupovej čiastky. Ešte pred niekoľkými mesiacmi Blaugranas zvažovali kúpu 29-ročného hráča, teraz však uvažujú len o ďalšom hosťovaní. Hráč by navyše musel vynaložiť ekonomické úsilie. Ak chce Cancelo naďalej hrať za takýchto podmienok, musí urobiť krok vpred.

V prípade Joãa Félixa je predpoklad Barçy jasný: môže zostať, ak opäť na hosťovanie a za rovnakých platových podmienok ako v tejto sezóne. Hráč bude musieť posúdiť, či má záujem pokračovať vo farbách Blaugranas, vzhľadom na to, že bude mať málo odohraných minút. Z dvoch Joãos je Cancelo prioritou, Felix je len doplnkom k tímu. Podľa Lluisa Miguelsanza si chce Atlético Madrid uľahčiť situáciu, pretože s Portugalčanom má skutočný problém. Fanúšikovia ani Simeone ho nechcú a nebudú mať žiadne prestupové ponuky, ktoré by amortizovali jeho náklady. Los Colchoneros sú vraj otvorení hosťovaniu za rovnakých podmienok.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.