Prípad príchodu Guida Rodrígueza do Barcelony začína naberať na obrátkach. Fabrizio Romano potvrdil, že Barça má s Argentínčanom predbežnú dohodu.

Včera Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport informoval, že Barça rokuje s Guidom Rodríguezom a dohoda je pripravená na uzavretie. Ponuku Barcelony potvrdil aj argentínsky novinár Gaston Edul. Pridal sa aj samotný Fabrizio Romano, ktorý kedysi so svojou autoritou tvrdil, že je možná spomínaná operácia. V prípade Guida Rodrígueza priznal, že Barça má dohodu 'pod kontrolou', s predbežnými podmienkami a ústna dohoda už existuje.

Romano však zdôrazňuje, že ešte nič nebolo podpísané. Neexistuje ani žiadna záruka, keďže sa ešte musí rozhodnúť o niektorých detailoch. Romano potvrdzuje zistenia Juanmartiho, že zmluva má byť platná dva roky s možnosťou predĺženia o ďalší rok.

To sa zhoduje so správami denníka Sport, ktorý dnes píše, že sa komplikuje prestup ďalšieho hráča, o ktorého sa usiluje Barcelona, Amadoua Onanu. Everton sa možno udrží v Premier League (momentálne 11 bodov pred pásmom zostupu), klub preto bude trvať na vyplatení odstupnej klauzuly za 22-ročného hráča, teda 60 miliónov eur.

zdroj: @fabrizioromano
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-28 15:35:20
A to je naco dobre kupit 30 rocneho priemerneho zaloznika?
2024-04-28 18:40:19
Na DM mal už dávno dostať šancu niekto z akadémie, namiesto toho sme celú sezónu potrebovali na to aby sme zistili (čo už každý vedel), že Romeu je absolútny priemerák, ktorý sem nikdy nemal ísť. Teraz ideme spraviť to isté, len s Guidom.