Xaviho pobyt a problémy s finančnou fair play znamenajú, že sa v médiách čoraz častejšie hovorí o možnom hosťovaní Vitora Roqueho. Toni Juanmarti informuje, čo si o tom všetkom myslí samotný hráč.

Xavi momentálne nie je prílišným obdivovateľom Vitora Roqueho, o čom svedčí len 310 minút, ktoré útočník strávil na ihrisku po svojom príchode do Barcelony. Preto sa vynárajú pochybnosti, aké by bolo pre 19-ročného mladíka najlepšie rozhodnutie v letnom prestupovom období, aby sa mohol ďalej rozvíjať. Najmä preto, že Brazílčan je registrovaný len do júna. Potom bude musieť Barça uvoľniť potrebné finančné prostriedky na jeho registráciu do súťaže.

Počas včerajšej tlačovej konferencie Xavi tému Roqueho hosťovania neuzavrel. Tréner priznal, že futbalista sa potrebuje adaptovať a potrebuje dôveru, no zároveň dodal, že rozhodnutie ešte nepadlo. Z Xaviho vyjadrení však možno nadobudnúť dojem, že takéto riešenie je veľmi pravdepodobné. Čo na to však hovorí samotný 19-ročný hráč?

Podľa Toniho Juanmartiho okolie Vitora Roqueho tvrdí, že takáto možnosť ako hosťovanie nie je na stole. Futbalista chce vo svojej kariére pokračovať v Barcelone. Strany sa po sezóne porozprávajú a nájdu riešenie.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-30 13:06:15
Xavi ty buzerant sračka