Ferran Correas z katalánskeho denníka Sport uverejnil článok, v ktorom uviedol niekoľko informácií o budúcnosti Roberta Lewandowskeho. Novinár tiež uviedol názor útočníka na zotrvanie Xaviho.

Correas uvádza špekulácie týkajúce sa možnosti predaja Lewandowskeho, aby klub mohol znížiť svoje mzdové náklady, a to na základe pretrvávajúceho záujmu Saudskej Arábie. Novinár tvrdí, že Lewy nemá v úmysle odísť a myslí len na Barcelonu. Útočníkovi sa v klube aj v meste veľmi páči a aj jeho rodina sa tu cíti veľmi dobre. Preto nevylučuje, že v Katalánsku zostane aj po skončení aktívnej futbalovej kariéry.

Correas uvádza, že hoci sa Lewandowskemu nepáčili niektoré zmeny počas zápasov, je úplne za to, aby Xavi zostal. Poliak je presvedčený, že Barça má a bude mať aj naďalej adekvátny káder, aby mohla bojovať o trofeje. Correas zdôrazňuje, že Lewandowski je jedným z lídrov v šatni, ktorý môže pomôcť aj pri rozvoji mladých hráčov. Nedávne tréningové video ukazuje, že medzi Lewandowskim a napríklad Lamine Yamalom panujú veľmi dobré vzťahy.

Podľa Correasa bol Lewandowski jedným z hráčov, ktorí žiadali väčšiu intenzitu počas tréningov a zlepšenie fyzickej kondície tímu. O to sa má postarať príchod špecialistu Julia Tousa. Útočník verí, že má ešte veľa čo ukázať, chce strieľať góly a v budúcej sezóne to mieni dokázať.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-29 09:16:01
Ako náhradník na posledných 15 min by to mohlo fungovať a som za, ale za iných finančných podmienok , ak by ho arabi stiahli na velky plat a nam dali cca 40 az 50 mil. tak maj sa 😁
2024-04-29 22:43:44
Jasne ze ano, lebo ked poda zly vykon xavi nema gule nato ho posadit na lavicku , tak aj lewa chcel nech xavi ostane