Barcelona netrpezlivo očakáva Gaviho návrat do hry. Najnovšie správy však naznačujú, že v tomto smere bude potrebné zachovať trpezlivosť.

Novinári ESPN Moises Llorens, Rodrigo Faez a Carolina Guillen mali počas jedného z programov stanice informovať, že Gavi sa zotavuje veľmi dobre a všetko v jeho rehabilitácii prebieha perfektne. Napriek tomu tiež informovali, že s jeho návratom sa nebude nikto ponáhľať. Stredopoliar by sa mohol vrátiť na ihrisko v septembri alebo októbri, teda niekoľko týždňov po začiatku sezóny.

Predchádzajúce správy katalánskeho denníka Sport predpokladali, že Gavi by mohol začať prípravu na nový ročník v podobnom rytme ako jeho spoluhráči. To bol aspoň cieľ 19-ročného mladíka. Uvidíme, ako sa informácie o rehabilitácii stredopoliara budú prezentovať v najbližších týždňoch, keďže v tejto téme bolo od začiatku veľa nejasností.

zdroj: ESPN
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-05-02 16:30:57
Určite treba počkať,kým nebude fyzicky na 110 %,pretože to presne tak bude vyzerať,ako na tejto fotke,keď ho vypustia😄😄...,aby neskončil ako Fati alebo Pedri,hoci on je Iná nátura.