Aktuálna sezóna sa ešte neskončila, ale prakticky všetko je už rozhodnuté. Jediným cieľom, o ktorý Barça stále bojuje, je udržať si druhé miesto v lige, ktoré jej dáva možnosť hrať v španielskom Superpohári. Vzhľadom na to klub intenzívne premýšľa o budúcej sezóne a športový riaditeľ, začal sériu stretnutí vo svojej kancelárii.

Od pondelka Deco prijíma agentov zastupujúcich hráčov prvého tímu Barcelony v Sant Joan Despí, aby prediskutovali ich situáciu. Podľa katalánskeho denníka Sport hovoril s Arturom Canalesom a Fernandom Solanasom, ktorí zastupujú Hectora Forta, Pabla Torreho a Xaviho. Do kancelárie prišli aj Magico Díaz, ktorý zastupuje záujmy Oriola Romeua, a Josep Maria Orobitg s Pepom Setvallsom, ktorého klientom je Sergi Roberto. Podľa denníka Deco prijal aj niekoľko ďalších agentov, ktorých mená neboli zverejnené.

Stretnutia s hráčskymi agentmi budú pokračovať budúci týždeň. Cieľom je prediskutovať sezónu a oznámiť agentom zámery klubu na budúci rok. Niektoré rozhovory sa týkajú predĺženia zmlúv, ako v prípade Hectora Forta alebo Sergiho Roberta.

Klub má svoje jasné plány, ktoré by chcel realizovať v letnom prestupovom období. Bohužiaľ, všetko závisí od finančnej fair play a zatiaľ nie je jasné, aký manévrovací priestor bude mať Barça. Najlepším riešením by bolo predať hráča za veľké peniaze. Ako píše denník Sport, existujú hráči, ktorí sa nechali otvorene počuť, že ak príde ponuka, klub ju zváži. Týka sa to hráčov, ktorých Barcelona nepovažuje za dôležitých v športovom projekte na budúcu sezónu. Takéto stretnutia sú najcitlivejšie a uskutočnia sa v máji.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.con

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.