Aston Villa je spokojná s výkonmi Clémenta Lengleta. Hráč Barcelony, ktorý je na hosťovaní do 30. júna, preukázal počas týchto mesiacov profesionalitu, odhodlanie a dobrú prácu. Podľa katalánskeho denníka Sport nie je vylúčená ani možnosť ďalšieho hosťovania.

Aston Villa si nemôže dovoliť zaplatiť plnú sumu za Francúza, ktorý má pred sebou ešte dve sezóny v Barcelone, do júna 2026. Clement Lenglet si je vedomý záujmu arabských klubov, ale stále cíti, že chce súťažiť na najvyššej úrovni v európskom futbale a neplánuje sa presťahovať do saudskej ligy.

28-ročný hráč sa stále vidí v Európe. V tíme Unaia Emeryho síce stratil na význame, ale jeho výkony sa vedeniu a trénerskému štábu Aston Villy pozdávajú. Mingsova rekonvalescencia hrá proti Francúzovi, ale v Premier League si vybudoval dobré meno. Problémom je však vysoký plat.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-05-05 16:19:07
Múj oblíbenec pilíř naší obrany vždy když to jméno slyším nebo přečtu pokouší se o mě infarkt,průjem a chuť osobně poděkovat vedení klubu pak se múžeme divit a rozepisovat se do aleluja že jsme tam kde jsme..
2024-05-05 16:21:47
Namá na druhou Filipínskou ligu a to proti Filipínám nic nemám.