Záujem Barcelony o Darwina Núñeza ako potenciálnu náhradu za Roberta Lewandowskeho vzbudzuje značnú pozornosť.  Podľa správ televízie TV3 je Núñez na čele zoznamu potenciálnych cieľov Barcelony, aby omladila svoje ofenzívne rady. Medzitým sa ako alternatívna možnosť pre klub objavil aj Alexander Isak z Newcastle United.

Pred niekoľkými týždňami sa objavili správy o tom, že Barcelona chce priviesť útočníka Liverpoolu, aby posilnila svoju ofenzívu. To vyvolalo ďalšie špekulácie v Anglicku, kde sa objavili správy, že uruguajský internacionál sa zvažuje ako nástupca Lewandowskeho.

Uprostred týchto pretrvávajúcich špekulácií Núñez nedávno pricestoval do Barcelony, kde sa stretol s Ronaldom Araujom, kolegom z uruguajskej reprezentácie. Araujo zdieľal na Instagrame fotografiu s Núñezom s nápisom "Môj brat" a emotikonom srdca, čím zdôraznil ich blízke priateľstvo. Toto spojenie medzi oboma hráčmi len podporilo ďalšie špekulácie o možnom príchode Núñeza do Barcelony.

Olej do ohňa prilial aj fakt, že Núñez nedávno vymazal zo svojho Instagramu všetky fotografie, na ktorých je v červenom drese Liverpoolu. Teraz sa na jeho profile na sociálnej sieti objavujú najmä rodinné fotografie spolu so snímkami z jeho pôsobenia v uruguajskej reprezentácii a jeho bývalých klubov, ako sú Benfica, Almeria a Penarol.

Odchádza Lewandowski z Barcelony?

Zatiaľ čo situácia okolo potenciálneho odchodu Lewandowskeho zostáva neistá, silné puto medzi Núñezom a Araujom môže zohrať úlohu pri prestupe útočníka do Barcelony. Prítomnosť Arauja by pre neho mohla byť dodatočnou motiváciou k prestupu, keďže v klube by už mal dôveryhodného priateľa a spoluhráča.

Pokiaľ ide o Lewandowskeho, naznačuje sa, že Atlético Madrid pozorne sleduje jeho situáciu, keďže sa pripravuje na letné prestupové obdobie. Tím z hlavného mesta Španielska je spájaný s možným záujmom o útočníka a hovorí sa, že by mohol osloviť Barcelonu, aby s ňou prediskutoval možný prestup. Okrem toho správy naznačujú, že Barcelona a Atlético by mohli zvážiť aj výmenný obchod, ktorého súčasťou by boli Lewandowski a João Felix.

zdroj: TV3
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2024-05-08 09:56:12
Prečo nevsadia na Roqueho Lewa je starý nech ide preč toto leto ale nemyslím že nájdeme peniaze na Nuneza keď ledva zaregistrujeme hráčov čo prišli zadarmo. Čo ho budeme brať na splátky😅
2024-05-08 10:01:51
To sa asi načakám kým prejdú k možnosti ako Alvarez. Ak nie Haaland, tak už len toho by som tu chcel na hrot keď tak.