Ponuka Barçy Hospitality, ktorú klub predstavil v októbri minulého roka, sa stretla s veľkým ohlasom. 90% produktov, ktoré boli uvedené na trh ako prvé - 20 apartmánov a 96 VIP boxov - sa už predalo.

Väčšina podpísaných zmlúv bola uzatvorená na obdobie od 8 do 10 rokov, čo svedčí o odhodlaní a dôvere zákazníkov v novú ponuku Barça Hospitality na štadióne, ktorý je stále vo výstavbe. Je pozoruhodné, že sa zachovala priorita socios a existujúcich zákazníkov, čím sa zdôraznila ich lojalita voči klubu a poskytlo sa maximálne uprednostnenie pri nákupe VIP produktov.

Klub práve uviedol do prevádzky sedadlá Loge Seats, ktoré sa nachádzajú v prvom VIP kruhu budúceho Spotify Camp Nou. Tieto miesta sú už k dispozícii všetkým záujemcom o vlastníctvo miesta na budúcom štadióne a čoskoro budú k dispozícii aj prémiové miesta umiestnené v rôznych VIP zónach po celom areáli. Sedadlá Loge Seats sú skupiny štyroch sedadiel typu pohovka s maximálnym komfortom, ktoré sa nachádzajú v prvom VIP kruhu na hlavnej a bočných tribúnach. Týchto 144 miest ponúka jeden z najlepších výhľadov na ihrisko a ich cena sa pohybuje od 45 000 do 87 000 eur za sezónu v závislosti od umiestnenia.

zdroj: fcb
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.