Iñigo Martínez je futbalista, okolo ktorého sa objavili pochybnosti, či bude v Barçe pokračovať aj v budúcej sezóne. Podľa informácií denníka Sport s ním Xavi počíta na najbližšie zápasy, ale aj na sezónu 2024/25. Bask podpísal dvojročnú zmluvu a očakáva sa, že bude mať zaručené miesto v zostave.

V prvom rade je Iñigo Martínez hráčom, ktorého chce Xavi využiť v nadchádzajúcej sezóne. Mužstvo prišlo o stabilitu v defenzíve, ktorú získalo v určitom období sezóny, a baskický obranca je hráčom, ktorý ju môže pomôcť obnoviť. Výbuch talentu Paua Cubarsího a zranenia bránili Martínezovi hrávať pravidelne, ale práve na konci sezóny sa očakáva jeho návrat do prvého tímu, aby hral po boku Ronalda Arauja.

Iñigo Martínez nedostal v posledných zápasoch ani počas celej sezóny veľa minút, ale je jedným z hráčov, s ktorými Xavi počíta do budúcej sezóny. Bask podpísal dvojročnú zmluvu a má istotu, že v klube zostane, napriek tomu, že na poste stopéra je určitá tlačenica. Objavil sa Pau Cubarsí, z hosťovania sa vráti Chadi Riad a v rezerve je aj Mika Faye.

Zo stopérov majú miesto v kádri isté aj Pau Cubarsí (ktorý predĺžil zmluvu), Jules Koundé (hoci sa očakávajú ponuky z Premier League) a Ronald Araujo (hoci na neho stále upiera zrak Bayern).

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.