Podľa Toniho Juanmartiho sa včera po tréningu v areáli Ciutat Esportiva uskutočnilo stretnutie tímu FC Barcelona na záver sezóny. Išlo o spoločný obed pre všetkých hráčov a tréningový štáb.

Podľa novinára katalánskeho denníka Sport mala na obede, na ktorom by sa mali zúčastniť všetci hráči, vládnuť povznášajúca atmosféra, pretože bez ohľadu na to, ako veľmi sa hráči snažia zostať mimo zhonu, skupina nie je k situácii v klube ľahostajná.

V priebehu nasledujúcich dní sa situácia vyjasní a hráči sa dozvedia, kto bude ich trénerom v budúcej sezóne. Okrem toho existuje niekoľko prípadov hráčov, ktorých budúcnosť môže závisieť od toho, či Xavi Hernández zostane na čele tímu.

Uvidíme, či niektorý z hráčov, ktorí pravdepodobne opustia klub, povie počas dnešného stretnutia niekoľko slov na rozlúčku, hoci je to nepravdepodobné, keďže nás čaká ešte niekoľko tréningov a zápas v Seville. Po súboji na Pizjuán sa hráčom začnú dovolenky a personálne povinnosti, takže mnohí z nich sa rozlúčia v Seville.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-05-23 07:18:05
Uvidíme, jaký vliv bude mít výměna trenéra na složení kádru. Já myslím, že v tomhle ohledu mám dost svázané ruce, protože jsme jako vždy "VYHODILI" spoustu peněz za hráče, kteří nemají často ani poloviční hodnotu. Na tyto hráče není adekvátní nabídka, navíc u nás mají platy o kterých by se jim jinde ani nesnilo a tudíž se u nás drží zuby nehty a nechtějí odejít. A že takových hráčů je ..... A dokud se jich nezbavíme, nemáme místo ani peníze pro jiné hráče.
Takže mám obavy, že se nic nezmění a léto bude tradiční. Můžeme jen doufat, že se zase najde nějaký TOP talent v La Masíi .....
2024-05-23 07:32:24
Opravte názov. To nieje tá obed - ale ten obed. Takže Tým sa stretol na obede, na ktorom zosumarizoval sezónu.