Stále prichádzajú nové informácie o tom, čo sa stalo medzi tlačovou konferenciou Xaviho a Laportu 25. apríla a zmenou prezidentovho rozhodnutia. Novinári z podcastu Bar Canaletes predstavujú nové podrobnosti.

Výjazdový zápas Barcelony proti Almeríi sa začal 16. mája o 21:30 a podľa novinárov z Bar Canaletes tri hodiny predtým dostali Xaviho agenti list od FC Barcelona, v ktorom klub oznámil, že tréner nebude v budúcej sezóne pokračovať vo svojej práci.

Podľa Bar Canaletes v deň 'sushi paktu' - ako španielske médiá opisujú stretnutie v dome Joana Laportu - mal Xavi povedať: "S týmto tímom vyhráme Ligu majstrov." Preto trénerove slová na tlačovej konferencii pred zápasom s Almeríou Laportu a členov vedenia tak veľmi nahnevali. Treba však dodať, že podľa Davida Bernabéua z katalánskeho denníka Sport sa Xaviho odkaz z tlačovej konferencie vôbec nelíšil od toho, čo povedal na stretnutí u prezidenta.

zdroj: bar canaletes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-05-23 13:36:21
To čo predvádza Laporta je na grcanie 🤮. To že Xaviho chceli vymeniť / prepustiť je v poriadku, no akým spôsobom to robia je hanba.
2024-05-23 17:41:04
Ja by som xaviho prepustí a Flica by som nechcel Xavi jak vydim on len španielske hrace podporuje prečo Viktora Rokueho nevyužil