Zatiaľ čo vedenie Barcelony je v neistote, pokiaľ ide o budúcnosť trénera Xaviho Hernandeza, športový riaditeľ Deco a spol. sa začali pripravovať na nadchádzajúcu sezónu. To sa týka aj budúcnosti kapitána FC Barcelona.

Jedným z hlavných cieľov Barcelony je priviesť posily a zároveň zachovať mzdové náklady a dodržiavať pravidlá finančnej fair play. Zatiaľ čo môžeme očakávať niekoľko podpisov, Barcelona chce udržať služby niektorých súčasných hráčov, ktorí by mohli byť kľúčové v nasledujúcej sezóne. Jedným z nich je Sergi Roberto. Veteránovi vyprší zmluva na konci sezóny, ale zdá sa, že Barcelona je pripravená predĺžiť jeho zmluvu na Camp Nou.

Novinár Gabriel Sans prišiel s novými informáciami o budúcnosti Sergiho Roberta, podľa ktorých sa hráč dohodol s Barcelonou na predĺžení zmluvy. Chýba už len podpis. Zdá sa tak, že Španiel bude pokračovať na Camp Nou aj v budúcej sezóne, hoci je nepravdepodobné, že by sa tentoraz dohodol na znížení platu.

Barcelona si je vedomá, že Roberto sa v posledných rokoch viackrát dohodol na znížení platu. Vzhľadom na to mu pravdepodobne ponúknu rovnaký balík ako v sezóne 2023/2024. Sans uvádza, že Barcelona čaká na vhodný čas na oznámenie dohody, najmä uprostred prebiehajúcich turbulencií.

Barça totiž momentálne čelí neistej situácii, keď sa kopí neistota ohľadom Xaviho budúcnosti, zatiaľ čo klub odložil oznámenie novej zmluvy so spoločnosťou Nike. Na Kataláncov sa teraz valí viacero ďalších problémov, takže bude zaujímavé sledovať, kedy presne Barcelona oznámi predĺženie zmluvy so Sergim Robertom.

zdroj: gabriel sans
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
mito669 Premium
2024-05-23 19:01:02
To je cesta, ktorou treba ísť, bravo
2024-05-23 19:25:45
El capitano postaviť mu sochu ktorá ukazuje na camp nou ako colombus na Ameriku 😁😁❤️