Hoci to ešte nebolo oficiálne potvrdené, zdá sa, že FC Barcelona vymenuje Hansiho Flicka za svojho nového manažéra. Blaugranas ešte musia vyriešiť odchod Xaviho Hernandeza, ale čo sa týka Flicka, veci sa vyvíjajú pozitívne a nemecký taktik by mal podpísať dvojročnú zmluvu s opciou na tretiu.

Podľa informácií katalánskeho denníka Sport sa Hansi Flick už dohodol so športovým riaditeľom Barcelony Decom na prestupových plánoch klubu a oblastiach, ktoré potrebujú posilniť. Bývalý tréner Bayernu Mníchov už vraj súhlasil s tým, aby Barcelona v lete podpísala Guida Rodrigueza z Realu Betis. Predpokladá sa, že argentínsky víťaz majstrovstiev sveta sa už ústne dohodol na tom, že v lete, keď mu vyprší  zmluva s Realom Betis, podpíše zmluvu s Blaugranas ako voľný hráč.

Stredopoliar však chcel, aby sa vyriešila situácia na trénerskom poste a aby sa pred podpisom zmluvy uistil, že ten, kto Xaviho nahradí, ho v klube stále chce. Teraz sa zdá, že Flick dal Barcelone svoje požehnanie, aby pokračovala v podpise juhoamerického pivota.

Hoci sa zdá, že podpis Guida Rodrigueza je už hotovou vecou, Barcelona bude v lete hľadať ďalšieho kvalitného defenzívneho záložníka, aby si zabezpečila hĺbku na tomto poste. Okrem toho sa bude podpisovať aj nové ľavé krídlo, a aj keď už boli stanovené ciele, konečné ponuky budú závisieť od ekonomickej situácie klubu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2024-05-24 10:21:11
Este tu ani nieje a uz dava zelenu ? Preboha toto su strasne kacice novinarske
2024-05-24 12:28:34
Vyzerá to tak, že Flick sa tiež zameriava na hráčov vo veku 30 a +. Nakoniec budeme mať mužstvo s najvyšším vekovým priemerom....a to ešte ani nie je trénerom Barce a už rozhoduje o tom, koho chce mať v mužstve!!!! 😒😒😒