V médiách sa začína objavovať čoraz viac mien futbalistov, o ktorých by mal Hansi Flick záujem. Dnes katalánske médiá vyzdvihli osobu Kimmicha, ktorý už bol v hľadáčiku Blaugranas, a Bar Canaletes spomína ďalšieho hráča.

Podľa týchto správ Flick počas rozhovoru s Decom ukázal nielen skvelé znalosti kádra. Vyjadril tiež, samozrejme v rámci možností klubu, záujem o Exequiela Palaciosa z Bayeru Leverkusen. Barça tohto hráča, ktorého hodnota sa v súčasnosti odhaduje na 40 miliónov eur, sledovala už v minulosti.

Palacios je stredný záložník a podobne ako celý Bayer má za sebou veľmi úspešnú sezónu. 25-ročný hráč nastúpil celkovo na 36 zápasov, strelil 6 gólov a zaznamenal 5 asistencií. Palacios má na konte 28 zápasov za argentínsku reprezentáciu, s ktorou vyhral Majstrovstvá sveta 2022. Vtedy nebol kľúčovým hráčom, ale v troch zápasoch nastúpil z lavičky náhradníkov.

zdroj: bar canaletes
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2024-05-25 14:47:23
Ja moc neverím takým nakupom. Vidíte, že by Real robil takéto prestupy. Ak už tak našetriť a urobiť poriadny prestup Wirtza. Len od takeho hrača môžeme očakávať efekt ako u Bellinghama v Reale. Nižšia trieda hračov potrebné výkony nedoručí.
2024-05-25 15:20:58
Wirtz by byl super moc ,ale obavám se ze půjde do realu místo kroose :-/