Na vlnách COM Rádia sa v programe 'Más Esports' opäť objavil Arricho Sacchi, ktorý vyhlásil, že Thiago Silva by bol pre Barcelonu ideálnym hráčom. Bývalý tréner AC Miláno sa od obdivu k hráčovi div nerozplynul.

"Thiago Silva by bol pre Barcelonu ideálny. Je to najlepší centrálny obranca na svete. Barca takéto obrancu nikdy nemala, vie ako hrať s loptou, ako strieľať góly, je neuveriteľne rýchly. Navyše je dobrým človekom - má jednoducho všetko," povedal Sacchi. Dodal však, že"po technickej stránke sa musí ešte zlepšiť."

Taliansky tréner sa domnieva, že Barcelona by vo veci transferu Silvu nemala mať veľké oči. "Miláno ho Barcelone nepredá, pretože by zradilo svojich fanúšikov. Nemyslím si, že by ho predali. Pred dvoma rokmi ho chcel Mourinho stiahnuť do Madridu, ponúkal balík peňazí a nič z toho nebolo," povedal.

Sacchi sa vyjadril aj o Pepovi Guardiolovi, ktorého chcel na trénerskej stoličke prezident Milána, Silvio Berlusconi. "Miláno môže byť jedným z mála talianskych klubov, v ktorom by sa Guardiola cítil dobre. Taliansko je ťažký terén, veľmi komplikovaný." Keď Luis Enrique prišiel do Talianska, Sacchi k nemu podišiel a povedal mu: "Vitaj v pekle."

"Ale to, čo v súčasnosti chce Guardiola je pokoj, pretože vo vnútri trpí. Neviem, či mu čas pomôže, aby sa vrátil," povedal.

Zmienil sa aj o porovnávaniach medzi Mourinhom a Guardiolom: "Obaja sú veľkolepí. Mourinho je iný, ale do Ríma sa možno dostať rôznymi spôsobmi," komentoval.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.