Napriek ťažkej sezóne, ktorou si prešiel v Chelsea, Fernando Torres bol hráčom, ktorý dostal najviac hlasov od čitateľov marca.com v hlasovaní o najlepšieho strelca Majstrovstiev Európy.

Zdá sa, že fanúšikovia vkladajú svoju dôveru do útočníka z Madridu, do hráča, ktorý vsietil víťazný gól proti Nemecku pred štyrmi rokmi vo Viedni. S chýbajúcim Davidom Villom teraz súperenie o jeho nahradenie na špici útoku začína naberať na obrátkach.

Torres, ktorého prítomnosť na turnaji bola pred časom v ohrození, má teraz skvelú príležitosť byť španielskym kanonierom číslo jedna pred Negredom a Llorentem (ktorý bojuje s drobnými zdravotnými problémami), teda aspoň pre zápas s Talianskom.

‚El Niño‘ získal takmer 27% z viac ako 13 000 registrovaných hlasov, preskočiac Holanďana Van Persieho (21.6%) a Nemca Maria Gómeza (19.6%). Posledný menovaný je pred hráčom Arsenalu favoritom stávkarov.

Za Torresom, Van Persiem a Marion Gómezom nasledoval Cristiano Ronaldo (11.4%), Benzema (8.6%), Fernando Llorente (8.1%), Huntelaar (2%) a Rooney (2%). Dvaja na konci zoznamu musia ale čeliť dodatočným výzvam: muž z Holandska nie je pravidelnou súčasťou základnej jedenástky a anglický strelec zmešká niekoľko zápasov pre suspendáciu.

zdroj: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.