Stopér FC Barcelona dnes na tlačovej konferencii pred zápasom s Talianskom poprel zlé vzťahy so Sergiom Ramosom. Pripomenul, že pred niekoľkými týždňami médiá písali aj o jeho zlých vzťahoch s Pepom Guardiolom.

"So Sergiom vychádzame dobre," povedal Piqué veľmi rázne. "Počas sezóny sa taktiež hovorilo o tom, že mám zlý vzťah aj s Pepom Guardiolom a nič z toho nebola pravda," dodal.

"Také isté je to aj v prípade Sergia. Medzi novinármi sa veci často preháňajú. Je síce pravda, že v časoch, keď sme hrali veľa Gran Derbi sa zdalo, že sa naše vzťahy zhoršili. Ale teraz tomu tak nie je. Som hrdý na to, že som súčasťou tohto tímu a že hrám po boku Sergia," pokračoval.

Piqué však neskrýva, že Carles Puyol mu na EURE chýba. "Je to pre mňa ozajstná strata. V šatni Barcelony sme spolu strávili veľa rokov a takisto aj v reprezentácii. Nehrá z dôvodu zranenia a je zrejmé, že nám bude chýbať, no my máme zodpovedajúcu kvalitu a hráči, ktorí ho môžu zastúpiť, ho nahradia tak, aby jeho absencia nebola príliš cítiť. So Sergiom Ramosom si rozumiem dobre, všetci trénujeme a Raul Albiol či Javi Martínez majú takisto šancu hrať na poste stopéra."

"Carles aj Sergio sú si ako hráči veľmi podobní, majú impozantnú fyzickú zdatnosť a veľmi dobre si vedia dať rady vo vzduchu. Je prirodzené, že si s Carlosom rozumiem lepšie, pretože sme spolu odohrali kvantum stretnutí. Rozumieme si aj bez slov. Hra so Sergiom ma stojí viac, ale nerobí mi to žiadne problémy. Vďaka schopnostiam aké má, sa po jeho boku hrá ľahko," dodal.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.