Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
39
David_Kvapil
2020-05-03 21:28:23
Nesmí odejít. V žádném případě. Jeho "velké" období ještě přijde!
8
quentin
2020-05-03 23:49:57
Absolútny súhlas. Ten chalan má brutálny potenciál. Snáď Melo, De Jong a Puig. Ale vedel by som si zálohu predstaviť aj 4člennú, Coutinho, Melo, De Jong a Puig. Nehrám žiadne hry, tak ma neukameňujte hneď. A pokiaľ by Cou odišiel, tak pri hre na 4 záložníkov, Melo, De Jong, Aleña a Puig. Viem si predstaviť ďalšiu alebo možnú zostatkovú sezónu ako Ter Stegen-Alba,Lenglet, Piqué, Semedo-Melo,De Jong, Puig-Braithwait, Suaréz, Messi. V prípade, že by El Pistolero nebol ok, tak by som skúsil Braitwait hrot a na kraj Griezmana alebo naopak. Čo vy všetci na to? Visca el Barca!
0
Teo07
2020-05-04 11:10:19
Coutinho mal sanci ako nikto, Puig sa tiez neukazal ako napr. Fati a Alena skoncil v Betise na lavicke. Parada
2
quentin
2020-05-04 13:10:05
Coutinho nie je krídlo. Štýl našej FCB je postavený na aktívnych krajných obrancoch, ktorí spolu so zálohou podporujú ofenzívu. Bohužiaľ bez krídel sa hrať nedá a Leo sám celý útok nezastane (nemôže byť všade). Nik si nenabieha a tak vidíme len hádzanú. Mladý Fati to skúšal, ale to je málo. Lebo na to, aby došlo k prečísleniu, to by musel niekto ďalší vybehnúť a viazať pozornosť súperových hráčov. Krásne to bolo vidieť, keď Braithwait nastúpil ako hrot. Viazal na seba hráčov a Leo mal hneď viac miesta. Jednoducho povedné, tikitaka môže fungovať, no bez aktívneho pohybu to bude len hádzaná a trápenie. Bohužiaľ, už to trvá dlho, že hráme bez ozajstného ľavého krídla a pre zranenie nám vypadol aj Dembo a El Pistolero. Demba by niektorí vedeli nahradiť. Ale bez jediného hráča v 16ke sa hrať nedá, nech by sa hralo akýmkoľvek štýlom. Visca el Barça!
24
GabrielSVK
2020-05-03 21:41:11
Arthur nie je zlý hráč, ale od Xaviho, či Iniestu má ešte ďaleko.
29
David_Kvapil
2020-05-03 21:45:13
Na ty dva už nikdy nikdo mít nebude.
25
mikimi122
2020-05-03 22:46:28
Problém je práve v tom, že naší mladíci sú opakovane porovnávaný s našimi legendami. Máme dve možnosti a to, dookola hľadať, kupovať a skúšať nových a nových hráčov pri ktorých by sme zistili to isté, že ani jeden z nich nemá kvality Iniestu, či Xaviho, alebo konečne verili hráčovi, ktorého máme a ktorý na to ma obrovský potenciál sa aspoň k týmto velikánom priblížiť.
3
quentin
2020-05-03 23:56:23
Mikimi, myslím, že si trafil klinec po hlavičke a na šupu zabil. No problém je, že všetci z vedenia tohto a duplom z budúceho, budú prihliadať hlavne na výsledky, a toho sa bojím. Pozrime len Cucurelu, Marc je ofenzívny bek "zo 6 pľúcami" ako vyšitý a je náš!
16
Lukas911
2020-05-04 01:31:36
Problem nie je v tom ze hraci nedosahuju kvalit Iniestu ci Xaviho. Problem je v tom ze nakupujeme hracov za 160 melonov a potom im hladame miesto v zostave. Vrchol demencie vedenia. Ani Xavi by nebol taka hviezda ak ba nastupoval na kridle alebo dakde v obrane.