Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-06-10 13:58:19
OT : pozrite si toto video a potom sa zamyslite hlavne hateri či je dembele slaby alebo nie https://www.youtube.com/...
2020-06-10 14:54:02
ARTURMELO: som na stránke skoro od jej zrodu. Len futbalový diletant a amatér nevidí, nechce vidieť umenie tohoto hráča.
Vôbec mi zo nevadí. Nech sa pozrú ako si rozumie s Leom, ako prechádza svojou rýchlosťou a nečakanými klučkami cez súperov, ktorí padajú bezradne na riť a sú štatistami akcí, je to až k neuverenie.
Nech sa pozrú ako ho Leo, Sua aj ostatní objímajú. Je to znak jeho umenia a spolupráce s nimi!
Škoda, že ho od príchodu prenasledujú zranenia.
Radosť z futbalu môžu človeku priniesť len takýto nevšední hráči, nie tvrdí robotníci, mäsiari a tzv. nosiči vody.
Po Leovi nevšedný hráč a ja sa neviem dočkať, kedy nastúpi.
Dúfam, že sa zbavý zranení a aj hlupákov, ktorí ho sústavne urážajú a vysmievajú sa mu.
Životne úspechy každého človeka, závisia v prvom rade od zdravia. Preto tých ktorí ho znevažujú, ľutujem a karma si nevyberá.
Niektorým tu chýba pokora.....
2020-06-10 18:20:47
ARTURMELO nereaguj, vyčkáme a potom im to otrepeme o hlavu...
2020-06-10 19:24:07
Zas mám pocit že každý lautara preceňuje ale zas také svetové štatistiky nemá.... Ešte aj staručký džeko alebo joao Pedro (čo je stredopoliar a nie útočník) dali viac gólov túto sezónu viac gólov a asistencií než lautaro