Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
dalši talentovany hrač v pi**
To už radšej mali nechať pôvodnú dohodu, 4 milióny Barcu z biedy nevytrhnú a ak bude ďalší predaj oveľa lepší, mohli si zabezpečiť dobrý zisk do budúcna, takto lepia a robia jeden katastrofálny prestup za druhym... OMG je slabý výraz...
Som presvedčený, že toto je jeden z mála mladých odchovancov, ktorého si mala Barça nechať. Škoda ho.
Má vubec cenu si ty novinky číst? Stejně se člověk akorát vždycky nasere.
Původní dohoda lepší teda. Bohužel Cucu hraje post, co tu není, hrat 4-4-2, tak se tu hodí. Radši šanci Fatimu, než jeho ještě víc vytahovat. Vyhovuje mu to v záloze, což tu stejně se nehraje ten post.
Ja to vidím na velký prestup smerom k nám !
A ak ho neskor odkupime my tak nam stiahnu 10% z ceny ?
Skutočne by som chcel vidieť stav klubovej pokladnice... To musí byť sakra zlé.
Ďalšia chyba tohto vedenia. Ak si to porovnám s tým ako Real zaobchádza momentálne s mladými tak je to riadny rozdiel a preto sú aj s omladzovaním na tom lepšie. Napr. Odegaard sa tiež dlho nevedel presadiť a dlho bol pre Real považovaný len za veľký talent až sa mu podarilo hosťovanie v Holandsku a teraz v Sociedade. Teraz sa vráti naspäť do Realu a Real bude mať skvelého mladého záložníka. Byť na tom mieste naše vedenie, tak by Odegaarda predali, čo aj vlastne robia so skoro každým talentom u nás, čomu sa nevyhol ani Cucurella. Za mňa by bol Cucurella na LB skvelý ofenzívny full-back ak by mu tam dali priestor a brániť by sa časom naučil lepšie. Ani Davies v Bayerne nie je originál LB, ale LW/RW, ale vďaka rýchlosti to zvláda aj defenzívne.
Ak si dobre pamätám po skončení funkčného obdobia Joana Laportu sa tiež objavili informácie, že klub je v červených číslach, no aspoň sme mali väčšie úspechy za jeho prezidentovania a aj na tú hru sa dalo pozerať skôr ako teraz, ale za Barta ani úspechy posledné sezóny nejaké extra, úroveň hry klesla, úroveň akadémie klesla a tie prestupy hráčov s ktorých väčšina bola zbytočná alebo predražená. A to ešte aj tá kauza Barcagate... Skutočne môže byť Bartomeu na seba hrdý. Do takých sračiek už dávno nikto klub nedostal...