Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2020-07-01 07:40:18
Carrasco a čo ti bránilo aby si sa opäť potkol o svoju druhú nohu a vybojoval ďalšiu penaltu pre Atleti. Niet pochýb, že by bola nariadená.
2020-07-01 08:03:20
Chlapci tie penalty boli nariadené správne rozhodca ako keby mal rontgenove oči bol si na 100%isty a mal pravdu.Carasco padol lebo tam mu v behu kolenom straichol o o nohu semedo nešťastné ale na penu to bolo to že si zakopol o nohu potom ešte to bol len následok toho straichu.Rozoberali to potom aj na spomalených záberoch v tv.
2020-07-01 09:04:07
Tie prvé dve penaulty (ich prvá a naša) boli také, že útočiaci hráč vyslovene čakal na kontakt s obrancom a keď ten prišiel tak jednoducho v behu zdvihol nohy aby spadol ako je strašne faulovaný. Ja chápem, že toto sa píska ale na futbale kde hrám ja by si toto nikto nedovolil. Ale my hráme na parketách a umelej tráve s tým granulovaným podkladom, na tom nikto padať nechce. Zložiť sa do voňavej vlhkej trávy je radosť.
Posledná penaulta bola samozrejme pískaná samozrejme správne. Rozhodca však keď už bol tak spravodlivý mohol písknuť aj penaultu za faul na Piquého, tam bol kontakt rukami protihráča vo výskoku jasný aj bez VARu.
Každopádne z našej strany mi chýbajú góly ako padli včera zo strany Juve - Dybalove potiahnutie lopty a krásne umiestnená strela či Ronaldova pecka k tyči boli skvelé a s veľkou istotou. Tie naše háčkovania cez obranu za veľa nestáli. Striedania Setien mal urobiť skôr - Fatiho mal dať v takej 70ej aj spolu s Braithwaitem.
Ale čo mi chýba už dlhodobo zo strany hráčov Barcelony je taká nejaká hravosť, tanec s loptou. Trošku ju prináša do hry Semedo a Puig. V Puigovi vidím veľký potenciál. Je vidieť že je mladý a ochotný behať, zvyšok nášho prestarnutého kádra vyslovene šetrí krokom a hrá či pohybuje sa na istotu.
2020-07-01 09:12:34
Adriano, tentokrat nesuhlasim s Tebou, pozri si to este 1krat ano bol tam jemny dotyk,ale v prvom rade neumyselny, Semedo tomu dotyku nemohol zabranit, skor sa mi zdalo, akoby Carasco citil za sebou protihraca a tu nohu si na zlomok sekundy nechal za sebou a potom asi po 3metroch sa zvalil na travnik a velmi dlaby rozhodca mu to piskol, ak si si vsimol, v strede ihriska tazsi zakrok na Puiga tak ten ho ustal a nevalal sa po travniku,podobne aj Messia vo vecsine pripadov ustoji take zakroky, ba nejeden krat aj v 16tke.