Je třeba říct že v tom má i prsty piqué a semedo a alba - ti mi delají radost narozdíl od zálohy a utoku- tam by to mela barca vyškrtat a přivest nový lidi
Blahoželám Ter Stegen momentálne najlepší brankár na svete a dôležitý hráč Barcy prajem veľa úspechov a trofejí a verím že dlho ostaneš v Barcelone Visca el Barca!
Ter Stegen je najlepší jednoznačne najlepší brankár na svete a v histórii dokazuje to zápas čo zapas, to čo on dokáže a čo on robí každý zápas nedokáže nikdy nikto a nechápem čo tu furt spomínate Oblaka, keby nemal takú obranu a betón taktiku tak nič moc, vydel som uňho veľa kiksov a neistích zákrokov Alison je lepší ako Oblak on keď tak 3-4 najlepší brankár sveta ani zďaleka nie prví ani druhý. VISCA EL BARCA.
S článkom suhlasím až na to, že tento rok zrejme najlepšieho brankára vyhrá Courtois z Realu. Inkasoval ešte menej ako Oblak, plus vyhra ligy. Asi to dajú jemu. Ja by som ale chcel vidieť Marcové štatistiky keby mal obranu ako Real alebo Atlético. Abi 10 by nedostal ?
Podľa mňa momentálne s Oblakom najlepší brankár sveta :)