Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Deco 27...a tam som prestal čítať tento článok
Bude záležet na jaký post ho budou stavět. Jestli budou dělat blbost jako Juve, že to bude jakože Pirlo na DZ, pak je to blbost. Jestli bude hrát zs/oz, tak to nemusí být blbá varianta. Záleží i na odchodech Vidala a Rakitice, pak bude místo i pro něj.
27 a 28 je veľký rozdiel od 30.. 27, 28 - najlepšie roky hráča, 30 - už iba slábne, väčšinou za zenitom
Dnes sa nedostal ani do zakladu, posledny zapas ho stiahli v 57. minute pretoze bol po strate lopty tak 3x pomalsi ako utociaci hraci.
Tento clanok ma nijako neuspokojil, aj ked to bol zrejme zamer autora
Ludia by si mali uvedomit ze vdaka technologiam a celkoveho pokroku ludstva sa predlzuje ako zivotnost ludi tak aj vek hracov dokedy vydrzia hrat na vysokej urovni.Kedysi hraci pri 30 uz boli odpisani a dnes uplne v pohode do 37-38 dokazu hrat na vysokej urovni ak sa o seba staraju.Si pamatam ako ked som bol decko tak 55-60 rocni ludia boli polomrtvi a totalne zniceni a dnes 60 rocni ludia vyzeraju jak kedysi 45 rocni
Tak Paulinho a Arturo boli jedny z tých vydarenejších prestupov. Prví dvaja však neprišli ako 30 ročný takže oni podľa mňa nemajú čo robiť v článku. Prišli v najlepších rokoch svojej kariéry. 30 je väčšinou bod zlomu keď sa kariéra už láme na stranu konca kariéry
Fans nie sú naštvaní, že prišiel Pjanic ale že ho vymenili za mladého Arthura, talent do budúcna, s DNA Barcy, rýchlo sa adaptoval na náš štýl, čo sa málokomu podarilo.
Okrem Artura Vidala nikto nemal v čase prestupu 31 rokov. Výpovedná hodnota 0 bodov.