Pri provom góle by som nepovedal ani jedno slovo keby ho neuznajú, Legent tam strčil hráča rukami ale tuto nebol žiaden kontakt rukou s loptou. Ak hej tak som slepý, ani komentátori tomu neveria :D Zas ďalšia var komédia
Kym po takychto rozhodnutiach nebudu padat tvrde tresty pre rozhodcov tak var je na smiech. Sorry ale mat 100 kamier k dispozicii a dat zle rozhodnutie je na ukoncenie licencir
Ale chápeš. 3ja idioti (s prepáčením) sedia za počítačom a sledujú to niekoľko krát, spomalene, vyzoomovane a aj tak hen tak rozhodnú. Však viac gólov regulárnych bolo neuznaných ako bolo uznaných neregulernych gólov ( pred VARom) tak o čom to je....
Aká čierna robota ? Tá jeho čierna robota nás stála penaltu. On je záložník, má behať a rozdávať prihrávky a niečo vymyslieť a nie stáť, sem-tam trošku zabehne a maximum čo urobí, je, že prihrá do strany. Roberto detto.
Omlouvám se dnešním borcům na hřišti, ale po tom, co Messimu neuznali ten gól, tak končím a vypínám. Na tuto s prominutím zkurvenou korupci nemám nervy a nebudu se na zápas co řídí podvodníci dále dívat. Nicmene z toho, co jsem viděl, hrajeme moc dobře až na pár výjimek. Věřím, že to zvládneme a vyhrajeme.
Ale jo, vypnul jsem. Už jen livesport. Mě baví, jak někdo jako ty, chce odpovědi proč korupce. Je do očí bijící, že VAR účelně ovlivňuje. Ale pro koho, ti neodpovím, protože to nevím a neměl bych pravdu, ale otáčet se k tomu zády a tvrdit, že někdo nerozehrál s VAR špinavou hru, je slepé a naivní.
Bola to jasná penalta a videl to tak na čo to bude riešiť cez var. A to či sa to rieši cez var nie je v jeho kompetencií ale v toho čo sedí v miestnosti on dáva pokyn hlavnému rozhodcovi hej niečo tam nebolo v poriadku, je to asi penalta a podobne. Keď videl že to hlavný odpískal správne tak načo ho bude volať k pultu aby zbytočne zdržoval hru?
Nechcem hodnotiť po prvej sezóne, ale za 120 sme mohli mať oveľa kvalitnejšieho útočníka ako Griezmann. Jeho prínos pre hru je veľmi slabý, takmer žiadny.
cely klub je v takych srackach neschopnost od vedenia po trenera teraz ked treba dat fatiho rychleho na breaky a zabit ich ked je hra otvorena da tam nejakeho idiota ktory nikdy za barelonu ani nehral
uminuskujte ma kolko chcete, ale Suarez je momentalne vo futbale najvacsi idiot aky len moze byt...Pri kazdom kontakte pada na zem, pri kazdom, nech uz ide do ...
Nevládali už omg, keby nedal Milik gól z offside a platil by, to by boli tlaky a kľudne mohli dať aj tretí... nerozumne striedanie a hlavne neskoro, tam mal poslať čerstvé sily a je jedno koho, ale aby to rozbehali..
Tréner čo sa boji striedať a boji sa o výsledok nemá čo v barce robiť. To je hanba aby bránilo 9 hráčov Barcy ... Gattuso poslal do hry 5 čerstvých hráčov a naši ledva dychčali... on mal reagovať tiež a poslať aspoň troch hráčov najneskôr v 70. Minute
druhý polčas nič otras, bránili sme ako za Valverdeho, až na to, že nie celý druhý zápas, ale "iba" druhý polčas, ešte raz toto uvidím tak to seriem, odmietam toto pozerať
Mne nevadilo, že šiel do hry Monchu, ale mal skôr striedať, Rakitic dole a Puig hore, keď už nič iné, tak Puig veľmi dobre napáda a hlavne by to tam ubehal, však ledva stali na nohách..
Prvý polčas nebol zlý, ale nebol ani perfektný ! Na začiatku tam mal Neapol šance, ktoré mohol veľmi ľahko premeniť. Potom sme vyhrávali 3:0 a asi pol hodinu sme hrali dobre. Ale aj v prvom polčase, Griezmann, Suarez, Rakitič, Roberto, proste katastrofa. Za mňa to sú asi momentálne štyria najhorší futbalisti na svete. Títo hráči už v prvom polčase nemali čo hľadať a mal ich striedať. Druhý polčas bol doslova hnus. Veľmi sme slabí. Toto je nič. Bayern nás prevalcuje a Lewandowski nám šuchne hattrick ako nič pri tej našej obrane a vlastne celému klubu.
Rakitic - Roberto to je fakt záloha naprostých snů. Jeden ultratragéd a druhý jenom tragéd. To jak tam Semeda nechával na celé lajně samotného to mě dostávalo. Naopak Semedo zápas od zápasu jistější lepší. A stačilo aby hrál !!!!
Uz len kvoli strategii striedani a druhemu polcasu by som bol nesmierne rad, keby Setien skoncil naspat pri kravach...takuto alibisticku priposratu hru s obavou o vysledok Barca NESMIE hrat nikdy! A striedania su ceresnickou na hnilej torte.....
Čo k dnesšku napísať ? Prvý polčas bol excelentný z našej strany. Jedno ma mrzí a to to, že Leovi po vymyslenej ruke neuznali druhý gól. 2. polčas výkon- o bodov. Bolo to len bránenie a žiadna snaha o vymyslenie niečo do útoku. Za postup môžeme ďakovať Leovi a Clementovi a aj Stegenovi. Griezmann, Suaréz neviditeľní. Rakitiča by som z fleku predal. Dnes hral výbrorne ešte v 1. polčase Semedo. Tu sa ukazuje prečo sme vypadli s Rímom aj s The Reds. Za priaznivého stavu totižnaši hráči spohodlnia, nasleduje strata koncentrácie a len sa to snažia nejak ubétonovať do 90 minúty. Striedanie katastrofa. Od 70 minúty už bol tím unavený ale čerstvé sily nikde. Setién by sa mohol poučiť a striedať oveľa skôr a častejšie. Hlavne že sme postúpili, ale proti Bayernu s takou hrou dostaneme 10 kusov.
Suarez nech uz ukonci karieru alebo nech dojde trener co ho posadi do boha uz,toto je neskutocne jak ten odpadlik si najde dovod padnut na zem pri kazdej jednej akcii kde strati loptu.Nevymysli nic,lopta sa mu mota pod nohami.Vyjde mu jedna akcia za 5 zapasov a este sa na konci robi ze nevie ze ma striedat jak postihnuty ked uz o nic nejde a su 3 minuty do konca
Dneska sme odohrali to, čo sme mali. 1. polčas dobrý no ten 2. zlý. Vplyv na to mal ten gól v nadstaveni v 1. polčase od Insigneho. V druhom polčase sme sa bali že inkasujeme. Myslim si, keby sme ten gól nedostali, tak by sme hrali oveľa ofenzívnejšie. Aj Fati a Puiq by isto dostali šancu.
Prvý polčas bol diametralne odlišný od druhého, v prvom polčase sa nato dalo aspoň pozerať, 3 góle potom Barcelona hrala už len to čo potrebovala, ale hrozne otrasný futbal vtom druhom polčase. Nehovoriac o tom, že Setien sa bál postaviť Puiga alebo Fatiho, čo majú odohrané niečo s prvým tímom.
Nie ak zahráme tak ako v druhom polčase a ešte o niečo lepšie. Len v druhom polčase bude musieť hrat jeden z dvojice fati demebele. Inak až na busquetsa nejaké zmeny nečakám.
První poločas důležité góly, druhej odbráněno. Postupujeme. LM se nevyhrává nejhezčí hrou, ale taktikou a to jsme splnili. Střídání je druhá věc, ale za dnešek si kluci zaslouží pochvalu. Liverpool ve skupině pravidelně s Neapolí bojuje a je to nepříjemný soupeř, to si třeba uvědomit. Uvidíme, co Bayern, ale na jeden zápas to třeba vyjde.
"
Rozhodca penaltu nepískal, ale systém VAR rieši, či by reku nemohla byť."