najlepšie čo sa môže stať je dať tam Dembeleho na poslednych 20-30 min a že by sa zadarilo mu, dal nejaký gol pripadne dobre zahral. Potom by bol treba taky Ronaldov marketing, vsade napchat na siete v akej je zivotnej forem a rychlo predat :)
Ak sledujete treningy Barcy,tak Dembele vyzera vo velmi dobrej forme...dnes tam vykrucal Suareza,Busquetsa v modelovanom zapase...hadam mu zdravie vydrzi a bude posila ako lusk
Áno nemôže hrať, ale cestuje napríklad preto, aby sa lepšie zžil s mužstvom, ale určite tám budú mať nejaký tréning (myslím, že je vo štvrtok), a bolo by zbytočné ho nechávať v Barcelone, keď môže byť so spoluhráčmi.
Keď ti človek, ktorý nemá ani šajnu, povie, že ty chytrolin ? ?
Na turnaj môžu zobrať aj mňa, keď mi dajú kontrakt v klube, ale na zápasovú súpisku by ma nemohli dať ani za miliónový úplatok
Taky bych dal Dembeleho od začátku. Jen at hraje za ty prachy co bere. Někdo řekne, že je to brzo, ze se muze zase zdranit ....když je to stejně jedno, on se zrani tak jako tak, takže jestli je připravený, tak at hraje .
Aj keď je zdravý nemal by byt v základe? S tým absolútne nesúhlasím.. Konečne niekto kto si trufne 1 na 1 dokonca aj 1 na 2 aj 1 na 3 a nemal by tam byt tak potom teda pome hrať hádzanú však to nám ide najlepšie a potom sa stazujme po zápase že sa nato nedalo pozerat
Fati to robi na malom priestore o poznanie lepsie, a na velkom priestore to zas Dembele u nas az tak nevyuzije. Plus pressing, understanding pozicnost a najma vyrovnanost vykonov na Fatiho strane.
ter Stegen
Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Puig, Vidal, Busquets, de Jong,
Messi, Fati a potom Dembelé
Suaréz, Rakitič, Roberto, Griezmann, tí nemajú v základe čo hľadať.
Na turnaj môžu zobrať aj mňa, keď mi dajú kontrakt v klube, ale na zápasovú súpisku by ma nemohli dať ani za miliónový úplatok
Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Puig, Vidal, Busquets, de Jong,
Messi, Fati a potom Dembelé
Suaréz, Rakitič, Roberto, Griezmann, tí nemajú v základe čo hľadať.
Ter Stegen
Semedo-Pique-Lenglet-Alba
Roberto-Vidal-Busquets-De Jong
Messi-Suarez
Dembele snad hrát nebude, jen ať se dá pořádně do kupy... po tak dlouhé pauze by nám stejně mnoho nepomohl...