Pocheho údajně odmítla kabina. Xavi to neveme pod tímto vedení a zbývá Koeman, což pro mě není výhra. V repre jednou za půl roku mu to jde, ale v klubu je to peklo. Tam musí fungovat chemie: jsem bývalý hráč x kabina. Navíc nevím ani, co se bude dít tento rok, než ho vyhodí a nastoupí nové vedení, ale že by se mi líbilo, že on vede nějakou revoluci. To nevím teda.
Xavi to nevezme pod týmto vedením, ok. Ale čo ak sa zajtra odsúhlasia voľby na tento november. Tak sakra už by tie 2 mesiace Xavi nejako vydržal snáď. Pochettina tu netreba, v tom súhlas s hráčmi. Ten by nás trénoval len preto, že potrebuje prácu a nie preto, že tento klub má rád, atď.
Jenže otázka je, jestli nepotřebujeme někoho ,kdo právě nemá k tomu vztah. Žádný ohlížení na legendy, prostě svůj koncept atd.
A Rivaldo: ano, údajně jsou proti a odmítli ho. Jenže to je jako u Setiéna. Vyhodili jim Valvardeho, tak Setiéna nikdy nepřijmuli a hádali se. Neobhajuji Setiéna, jen narážím na hráče. To fakt ať je tam kdokoliv, tak to nemá smysl.
Xavi tiez nie. Barcelonsky futbal je mrtvy. Vidiet to na Pepovi ktory sa trapi aj s klubmi ktore maju neobmedzene rozpocty. Potrebujeme mladeho trenera ktory hra moderny futbal a nie tie nekonecne nahravky na vlastnej polovici
To neznamená, že Xavi bude hrať to isté, čo hráme teraz. On to môže zmoderniť a prispôsobiť novému modernému futbalu. Fakt škoda, že ľudia už zabúdajú, alebo nevedia ako dôležitá je filozofia akou hráme pre Barcelonu, pre cules. Puig, Fati, ... všetci odchovanci sa o nej učia. Proste je to základ a to čo robí Barcu, Barcou.
Pride mi, ze Fati a De Jong mali tiki-takove nabehy, akurat spoluhraci moc nereagovali, mozno v mene drzania lopty. No moderny futbal je podla mna rychla tiki-taka, kdr vsetci behaju.
Ako je to s vyplacaním trénera zo zmluvy ? Musia mu vyplatiť všetko ??? Alebo len nejaké percentá ? Setien má plat 11M a kontrakt do 2022. Viete niekto ?
Ne ne a ne. Já ho mám rád, ale na klubovce to byla neskutečná tragédie. Navíc opět si ho prý vyžádala kabina. Do háje dokud tu BUDE TOHLE. Bude v neskutečným svrabu další léta dokud všichni z té dosavadní amigos grupy neodtáhnou. Není možný aby kabina schvalovala trenéry. Kde to jsme?
Na Koemanovi je dobre, ze aspon vie, na akej pozicii ma hrat FDJ. Uz mnohokrat povedal, kde ho chce, takze by to aspon mohol zrealizovat. Tym padom by mohol aj posadit Busiho.
Ja som fakt zvedavý, kto bude nový tréner. Lebo Xavi teraz nepríde na 100%, Pochettino, tam je problém s fanúšikmi, čo je logické, takže to neverím, že by niečo také spravili fanúšikom a Koeamn je predsa tréner Holandska, takže tiež si nie som istý, či príde. Fakt som zvedavý, čo sa z toho všetkého vykľuje.
Vedenie by malo byť pri hľadaní nového trénera odvážnejšie a kreatívnejšie. Nový tréner nemusí mať nič spoločné s Barcelonou. Dôležité je, aby mal systém a preferoval moderný útočný futbal. Ale aké vedenie, taký tréner. Aby mohol byť dobrý tréner, musí byť najprv nové vedenie.
A Rivaldo: ano, údajně jsou proti a odmítli ho. Jenže to je jako u Setiéna. Vyhodili jim Valvardeho, tak Setiéna nikdy nepřijmuli a hádali se. Neobhajuji Setiéna, jen narážím na hráče. To fakt ať je tam kdokoliv, tak to nemá smysl.
Len aby nehrali dve DM vedla seba ?