Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Prosím nie
Nech pride ktokolvek tak riskuje, ze si znici reputaciu pred celym svetom
Jediným riešením sú prezidentské voľby. Ale Bartomeu sa kresla len tak ľahko nevzdá.
Tento nie !
Holanďania hrajú pekný futbal a tréner vyzerá autoritatívne, takže by sa nemal báť meniť veci a pritlačiť hráčov k poriadnemu nasadeniu.
Nejhorší trenér Valencie po Gary Nevillovi má být trenér barcelony? :) prosím messi běž, toto nemáš zapotřebí
Koeman by si zažiadal veľký plat a keby mu to náhodou nešlo, tak by mu po ukončení zmluvy musel klub vyplatiť veľké odstupné. ďalšie finančné oslabenie klubu. Radšej nejaký mladý progresívny tréner.
Jediným riešením sú predčasné prezidencké voľby Bartomeu Abidal out už 4 rok po sebe ničia Barcu fanúšikovy je už do plaču nato sa nedá pozerať potom sa zbaviť nepotrebných hráčov čo na Barcu už nemajú Rakitic Roberto Suarez atď Visca el Barca!
Pýtam sa čisto zo zaujímavosti, pretože v tom nemám až taký prehľad a chcem sa informovať. Myslím že Holandsko hrá pekný futbal a celkovo na mňa Koeman pôsobí sympaticky. Prečo teda tvrdíte, že on radšej určite nie? Zrejme mi niečo ušlo alebo mi nie je jasné :-) vďaka za vysvetlenie