Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-08-19 14:12:50
Ono je otázka kdo bude prezident,ale tohle vyjádření je taky na hlavy.I kdyby se pod Koemanem skvěle dařilo,tak půjde od válu?Pán bude taky hlava.
2020-08-19 14:15:55
je to kampan ako kazda ina, jeho tromfom je Xavi, ale ak by sa Koemanovi darilo urcite ho nebude rovno vyhadzovat
2020-08-19 14:19:01
Tento panko sa mi paci. Vyzera ze by bol dobrou zmenou po zlodejoch rosellovi s bartom
mito669 Premium
2020-08-19 14:19:24
Stále si myslím že Xavi ma ešte dosť času trénovať Barcu.. je rozdiel trénovať velkoklub a nejaký klub v katare a toto vyhlásenie sa v konečnom dôsledku môže otočiť proti nemu ak náhodou Koeman urobí správne ťahy a tím naozaj povstane a on ho chce vyhodiť už teraz no ale uvidíme
2020-08-19 14:19:36
Ha, ha, ha, výborne som sa zasmial. Keď si toto dnes podpísaný Koeman prečíta, iste sa mu zlepší chuť do práce! :-)) A teba všetko hodiť na hlavu Xavimu, s nulovými trénerskými skúsenosťami, nech ho to zabije do zeme. No. Silne dúfam, že Toto nevyhrá..
hoyer11 Premium
2020-08-19 14:30:34
Já tohle naprosto chápu a dává to smysl .... Pokud celý projekt připravují dva roky s vytipovanými lidmi, těžko do toho zařadí cizího člověka. Zvlášť v pro mě té nejzásadnější roli - trenér prvního týmu ! Od něj se čeká a on je nejvíce zodpovědný za výsledky klubu ! Samozřejmě že hlavně za ty sportovní, ale s těmi je úzce spjatá i rovina finanční a konec konců i ta institucionární. Takže tahle slova i projekt mi dávají smysl .....
2020-08-19 14:33:33
To je čo za egomaniak? Ak by sa aj darilo, jemu je to jedno, lebo na svojom projekte dlho robil a určite je najlepší... Ach jaj.
2020-08-19 14:34:49
Zivotne skusenosti ma naucili ze nemam verit reciam ludi (alebo to brat s velkpu rezervou) ludi kandiduju na nejaky post pretoze to nikdy nedodrzia,vacsinou klamu a nakonoec led sa tam dostanu robia to iste co ostatni
2020-08-19 14:46:33
Tymi sebavedomymi vyhlaseniami a sebaistotou mi silne pripomina Barta......
2020-08-19 14:47:15
Ten Font je taký trol ako Matovič ešte ani nevyhral voľby a už ide vyhadzovať trénera ktorý len dnes podpísal zmluvu a básní tu Xavim,lebo ten je populárny medzi fanúšikmi ,ako by to mal byť spasiteľ Barcelony a pritom ešte nič poriadne netrénoval.Tak Boh ochraňuj Barcu pred takým prezidentom ako aj Slovensko pred Matovičom.
2020-08-19 15:51:46
Ja si myslím, že Komárna príliš skoro odpisuje. Treba mu dať priestor. Možno sa mu bude dariť. Čas ukáže no rozhodne by som ho nevidel neodpísal ak bude mať úspechy len preto, že on má niekoho iného vysnívaného. Xavi má stále ešte navyše pomerne málo skúsenosti. Font ma zatiaľ nepresvedčil, že by bol lepší ako Barto
2020-08-19 15:55:21
To mu jako přijde rozumné před volbami? Jak byl začátkem sympatický, tak už začíná taky působit jako pěkná škodná.
Kdyby nás z toho Koeman nějakým zázrakem dostal a my hráli opět na úrovni a konkurence schopni, tak přijde Font a celé to rozmrdá? To je asi myslitel, ne? Sám se tím obírá o budoucí hlasy. Pokud bude hrát Barcelona dobře a bude se dařit, tak jen magor by hodil hlas člověku, který chce rozbít fungující systém kvůli osobním zájmům, za které naopak Barta kritizuje. Myslím, že se takovému člověku rika pokrytec.
2020-08-19 17:16:49
Font sa tymto odpisal....
Mysli si.ze Xaviho v hube mu vyhraju volby.
2020-08-19 17:35:21
a teraz si predstavte, že by sme mali normálne vedenie, mali by sme Mbappeho v útoku, Alphonsa Daviesa v obrane a Valverdeho ( nie Ernesta :D) v záloha..a mali s tromi pozíciami na pár rokov vystarané..
pre vedenie bolo lepšie priviesť Dembeleho, Pjaniča, Braitwaitha a podobných..
Marian Premium
2020-08-19 19:05:16
Font bude prezident.
2020-08-19 20:39:04
Ja naozaj pochybujem o hodnovernosti týchto článkov - lebo je to inak normálna psychiatrická klinika
2020-08-19 22:33:03
Riadny de*il ten Font. Tréner len teraz podpise zmluvy, fanúšikovia aj hrači ho vítajú a on ho ide po voľbách vyhadzovať. Ozaj taktné, Koeman musí byť nadšený. Už mi začína byť Font dosť nesymoatický. Presne ako poznamenal ktosi, takto sa správajú zväčša populisti. Len slová, žiadne činy. Pevne dúfam, že Font splní aspoň polovicu z toho čo nám na sľubuje.
2020-08-20 22:57:36
Tyhle předvolební bláboly, tomuto pánovi spíš uškodí, než pomůžou.... Já jako fanoušek mám jasno, pořád mám v paměti Koemanovi primaky, který nešli prostě chytit, něco pro Barcu už odvedl a věřím, že ještě odvede.... Ještě nezačal a borec už ho vyhazuje... A to by měl být prezident, no tvl...