Súhlasím s tebou. Ak sa mu bude dariť nech zostane. Nemá to vôbec logiku a možno aj Xavi by odmietol prísť keby videl že po ním prosperujeme a má ešte čas.
Otazkou je co povazujes za uspech. Ak uspechom bol napr titul z minuleho roka kedy sme ziskali najmenej bodov za poslednych 10 rokov a navyse s otrasnou hrou, tak zbohom barcelona.
A ty očakávaš čo? Okamžité trofeje? Ak sa nám podarí bojovať o titul v lige, tak budem šťastný. Môžeme zabudnúť na LM aspoň na dva sezóny, možno sa nám podarí ešte španielsky pohár ale to je tak maximum na čo sa zmôžeme nejakú dobu. Ja úprimne ani neočakávam nejakú extra peknú hru teraz, treba sa najprv pozviechať a všetko dať na svoje miesta.
Ale Xavi sa tiež vyjadril, že keď bol tréner Valverde, nebolo by pekné, keby zrazu prišiel Xavi. Takže ak sa bude Koemanovi dariť a "zrazu" príde Xavi, tiež to nebude od neho pekné. Takže som zvedavý, ako sa táto rozprávka skončí.
Ja ocakavam jedno - aby sme hrali pozeratelny moderny futbal. S kvalitou hracou ktoru mame sa potom dostavia aj vysledky. Ked behas a bojujes viac ako super a mas zaroven hracov za miliardu, sanca ze prehras je velmi mala. Presny opak toho ked cely zapas odchodis
Trepe ako Fico pred volbami. Urcite by Xavi ako tvrdi hned nastupil v marci po volbach na Koemanovu stolicku. Blbost ako voda v kosi. Typicke predvolebne populisticke reci......
Stále si myslím že Xavi ma ešte dosť času trénovať Barcu.. je rozdiel trénovať velkoklub a nejaký klub v katare a toto vyhlásenie sa v konečnom dôsledku môže otočiť proti nemu ak náhodou Koeman urobí správne ťahy a tím naozaj povstane a on ho chce vyhodiť už teraz no ale uvidíme
Ha, ha, ha, výborne som sa zasmial. Keď si toto dnes podpísaný Koeman prečíta, iste sa mu zlepší chuť do práce! :-)) A teba všetko hodiť na hlavu Xavimu, s nulovými trénerskými skúsenosťami, nech ho to zabije do zeme. No. Silne dúfam, že Toto nevyhrá..
Nereaguj na Bruna. Žije z toho. Žije z konfliktov. Vidí len to, čo chce, reaguje len tam, kde môže byť konflikt. On je ľudské zlo v kryštalickej podobe. Absolútna esencia ľudskej prízemnosti. Učebnicová disociálna porucha osobnosti. Nulové sociálne zručnosti, nulová sebareflexia, čistý sociopat. Nulový prínos pre spoločnosť. Toto ani psychológovia, i keď v tomto prípade už skôr psychiatri, nemajú radi. Brodenie sa v sračkách. Ideálne inštitucionálne eliminovať zo spoločnosti...
:D Teo Teo, je ti neprijemne ked ti niekto ukazuje ako si kakas do huby ze? Obvinujes ma tu z negativnych komentov a 4 z 5 tvojich komentov su rovnako negativne :D :D Si cistokrvny farizej a chvalenkar
Já tohle naprosto chápu a dává to smysl .... Pokud celý projekt připravují dva roky s vytipovanými lidmi, těžko do toho zařadí cizího člověka. Zvlášť v pro mě té nejzásadnější roli - trenér prvního týmu ! Od něj se čeká a on je nejvíce zodpovědný za výsledky klubu ! Samozřejmě že hlavně za ty sportovní, ale s těmi je úzce spjatá i rovina finanční a konec konců i ta institucionární. Takže tahle slova i projekt mi dávají smysl .....
Ale oni predsa musia rátať s tým, že tam niekto s kým nepočítali bude. Ak by sa nedarilo, nech sa páči. Ale ak Koeman bude mať úspech a hra nebude závislá len od Lea , hráčom sa bude dariť aký pricetny človek odvolá trenera? Projekt neprojekt, s týmto vyhlásením to mierne povedané dodrbal.
Jasně, smysl to z jeho pohledu dává, ale tohle říkat neměl. Myslet si to může, ale říct to takhle nediplomaticky v den představení Koemana, není moudré :D
Zivotne skusenosti ma naucili ze nemam verit reciam ludi (alebo to brat s velkpu rezervou) ludi kandiduju na nejaky post pretoze to nikdy nedodrzia,vacsinou klamu a nakonoec led sa tam dostanu robia to iste co ostatni
Jednou, ještě jako bruno, jsi vyslovil přání, aby mi - cituji - "zdochli rodicia". Takže si buď jistý, že ode mě nikdy nic pozitivního na tvou primitivní adresu neuslyšíš ani nepřečteš.
Ten Font je taký trol ako Matovič ešte ani nevyhral voľby a už ide vyhadzovať trénera ktorý len dnes podpísal zmluvu a básní tu Xavim,lebo ten je populárny medzi fanúšikmi ,ako by to mal byť spasiteľ Barcelony a pritom ešte nič poriadne netrénoval.Tak Boh ochraňuj Barcu pred takým prezidentom ako aj Slovensko pred Matovičom.
Ja si myslím, že Komárna príliš skoro odpisuje. Treba mu dať priestor. Možno sa mu bude dariť. Čas ukáže no rozhodne by som ho nevidel neodpísal ak bude mať úspechy len preto, že on má niekoho iného vysnívaného. Xavi má stále ešte navyše pomerne málo skúsenosti. Font ma zatiaľ nepresvedčil, že by bol lepší ako Barto
Ako to hovoril sir Alex Fergusson, praca a vysledky trenera sa prejavia az po troch rokoch, neviem teraz presne....tak co chce uz cakat v marci ten hrdina?
To mu jako přijde rozumné před volbami? Jak byl začátkem sympatický, tak už začíná taky působit jako pěkná škodná.
Kdyby nás z toho Koeman nějakým zázrakem dostal a my hráli opět na úrovni a konkurence schopni, tak přijde Font a celé to rozmrdá? To je asi myslitel, ne? Sám se tím obírá o budoucí hlasy. Pokud bude hrát Barcelona dobře a bude se dařit, tak jen magor by hodil hlas člověku, který chce rozbít fungující systém kvůli osobním zájmům, za které naopak Barta kritizuje. Myslím, že se takovému člověku rika pokrytec.
a teraz si predstavte, že by sme mali normálne vedenie, mali by sme Mbappeho v útoku, Alphonsa Daviesa v obrane a Valverdeho ( nie Ernesta :D) v záloha..a mali s tromi pozíciami na pár rokov vystarané..
pre vedenie bolo lepšie priviesť Dembeleho, Pjaniča, Braitwaitha a podobných..
Dembélé by ani tak nebyl problém, jako spíše Griezmann (zbytečný kup podle mě) a Couts. Pravda je, že tomu se v té době dařilo, ale neměla se za to dávat taková pálka.. Myslím, že Barca na tom s financemi není dobře, ale samozřejmě k jejich účtu přístup nemám, takže p#ču vím.
Riadny de*il ten Font. Tréner len teraz podpise zmluvy, fanúšikovia aj hrači ho vítajú a on ho ide po voľbách vyhadzovať. Ozaj taktné, Koeman musí byť nadšený. Už mi začína byť Font dosť nesymoatický. Presne ako poznamenal ktosi, takto sa správajú zväčša populisti. Len slová, žiadne činy. Pevne dúfam, že Font splní aspoň polovicu z toho čo nám na sľubuje.
Tyhle předvolební bláboly, tomuto pánovi spíš uškodí, než pomůžou.... Já jako fanoušek mám jasno, pořád mám v paměti Koemanovi primaky, který nešli prostě chytit, něco pro Barcu už odvedl a věřím, že ještě odvede.... Ještě nezačal a borec už ho vyhazuje... A to by měl být prezident, no tvl...
"Počítam s každým. Každý môže prispieť."
Kdyby nás z toho Koeman nějakým zázrakem dostal a my hráli opět na úrovni a konkurence schopni, tak přijde Font a celé to rozmrdá? To je asi myslitel, ne? Sám se tím obírá o budoucí hlasy. Pokud bude hrát Barcelona dobře a bude se dařit, tak jen magor by hodil hlas člověku, který chce rozbít fungující systém kvůli osobním zájmům, za které naopak Barta kritizuje. Myslím, že se takovému člověku rika pokrytec.
Mysli si.ze Xaviho v hube mu vyhraju volby.
pre vedenie bolo lepšie priviesť Dembeleho, Pjaniča, Braitwaitha a podobných..