Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-08-20 16:02:20
dufam ze stretnutie s trojicou dalsich bude uz len o ukonceni posobenia v fcb
2020-08-20 16:12:51
"Po debate s Messim sa chce Koeman stretnúť s Piquém, Busquetsom a Sergim Robertom." To hovorí za všetko....Koeman s nimi podľa mňa ráta...
2020-08-20 16:19:11
Dúfam že Piquemu a Busquetsovi oznámi aby si hľadali iné kluby, že nový tréner s nimi nepočíta a rovnako so Semedom, Umtitim, Albom, Rakitičom, Vidalom, Griezmannom, Rafinhom, Firpom, Araujom, Netom a Suárezom, ale že chce dať príležitosť novej mladej krvi.
2020-08-20 16:21:13
Aha tak Bartomeu nielen ničí klub ale aj Messiho dovolenku??? : D
2020-08-20 16:40:50
teraz neviem čo by bolo lepšie, Lea milujem tak asi ako 99% fanusikov Barcelony, 15 rokov sme žasli nad jeho výkonmi...je predsa najlepší v historii...vyhrali sme s ním 10 ligových titulov, 5x ligu majstrov..(hovorim v mnoznom cisle, lebo aj my fanusikovia sme sucastou timu)..ale posledné roky bolo vidno, ako je na vsetko sam a on to tie roky vynimkou par zapasov v LM zvladal bravurne ..az proste musel prist takyto zapas..kedy sa pytam...bude lepsie ked tu Leo zostane a verme ze dalsiu ani tu dalsiu sezonu to tu nebude najlepsie , výmena celeho timu neprebehne zo dna na noc a Leo posledne roky stravi ako kapitan potapajucej sa lodi, alebo bude lepsie (co mu aj ja sam osobne prajem) keď prestúpi do timu co ma viziu hracsky kaliber a sance na vitastva (City ..bohvie)....jedno by ma vsak pri odchode mrzelo, ze by mu nebola dana rozlucka hodná jeho..hodna Lea Messiho..myslim si vsak, ze tu zostane vzhladom k jeho povahe, k rodine a zazemiu
kluc Premium
2020-08-20 16:47:42
Pique môže s prehľadom zostať, 3. stopéra si úplne v pohode uhra a odovzdá skúsenosti mladším a tomu kto príde miesto Umtitiho do zakladu. Keby nekupime Pjanica tak by som aj Busquetsa nechal ale mať troch DM v tíme je dosť a nechcem sa pozerať na zálohu de Jong-Busquets, Pjanic
1. captain Messi, 2. Pique, 3. ter Stegen, 4. Puig/de Jong
2020-08-20 20:05:40
Možná s tema prodejema počkat, může tam bejt u hráčů progres pod novým trenérem. S.Roberto hraje prd(kdo ne?),ale za gól proti PSG na 6:1,je nesmrtelnej :-)
2020-08-20 22:13:47
jorge78 - presne tak . Len bohužiaľ tu sa na tieto veci zabúda a nepozerá. Mimochodom Roberto zariadil akciu po ktorej v Madride padol rozhodujúci gól. Tu budú dookola trepať že Semedovi nevyšiel jeden zápas . Nemám proti nemu nič akurát že robí jeden kiks za druhým.