Tak čo sa Piqueho týka, stále si myslím, že z obrancov Barcelony je zatiaľ najlepší. Lenglet absolútne nestíha a v Bayerne ho považovali za najslabší prvok obrany, čo sa aj ukázalo, pretože väčšina gólov išla cez neho.
to bych z toho asi neodvozoval. Jsou to přece jenom kapitáni a do toho týmu mají vhled, nemůže je šmahem odepsat hned druhý den funkci, aniž by je viděl :D
Práveže vo Valencii keď bol trénerom tak posadil 3 dôležitých hráčov. Ale to sa vtedy nepáčilo kabíne a nikto ho v tíme nepodržal a aj preto ho vyhodili. Gule na to očividné má, len či sa nebude báť toho, aby sa minulosť neopakovala.
Dúfam že Piquemu a Busquetsovi oznámi aby si hľadali iné kluby, že nový tréner s nimi nepočíta a rovnako so Semedom, Umtitim, Albom, Rakitičom, Vidalom, Griezmannom, Rafinhom, Firpom, Araujom, Netom a Suárezom, ale že chce dať príležitosť novej mladej krvi.
blauigrana: To je klasické :D Na redditu se před zápasem s Bayernem, pár dní možná několik týdnů chválil, jak zahrál skvěle a že by byla chyba ho pouštět a hledat zase někoho nového a po zápase s Bayernem je to hráč, který na Barcelonu v žádném případě nemá a měli by jsme ho okamžitě vyměnit do City za Cancela :D A tady je to stejné a se všemi hráči, i Messi se tu prodával.
Semedo jeden zápas ??? To nemyslíte vážne . V každom zápase horí ako fakľa. Treba si dať dolu okuliare alebo viac pozerať zápasy. V obrane nič a pri útoku zase nič. A keď sme pri tom tak potom Pique je lepší ako Semedo.
nemyslim si ze to bola chyba len semeda......ako jediny sa ako tak snazil tahat utok po strane a to je obranca.....tam absentuje normalne zdvojovanie vypomahanie si nabiehanie celej lajny.........co moze semedo ked prihra na kraj robertovi a ten strati loptu,alebo vidalovi tiez ju nepodrzi ani len 3 sec........semifinalove zapasy krasne ukazali ako ma vyzerat dnesny moderny futbal este aj lyon by nas rozobral si mylsim.....proste muzstvo ma byt vc prvom rade kondicne atleticky pripravene na milion % !!!!!!!!vsetky tie muzstva hraju 100x kolmejsie ako barca.......ale na to treba aj behat no :)))
teraz neviem čo by bolo lepšie, Lea milujem tak asi ako 99% fanusikov Barcelony, 15 rokov sme žasli nad jeho výkonmi...je predsa najlepší v historii...vyhrali sme s ním 10 ligových titulov, 5x ligu majstrov..(hovorim v mnoznom cisle, lebo aj my fanusikovia sme sucastou timu)..ale posledné roky bolo vidno, ako je na vsetko sam a on to tie roky vynimkou par zapasov v LM zvladal bravurne ..az proste musel prist takyto zapas..kedy sa pytam...bude lepsie ked tu Leo zostane a verme ze dalsiu ani tu dalsiu sezonu to tu nebude najlepsie , výmena celeho timu neprebehne zo dna na noc a Leo posledne roky stravi ako kapitan potapajucej sa lodi, alebo bude lepsie (co mu aj ja sam osobne prajem) keď prestúpi do timu co ma viziu hracsky kaliber a sance na vitastva (City ..bohvie)....jedno by ma vsak pri odchode mrzelo, ze by mu nebola dana rozlucka hodná jeho..hodna Lea Messiho..myslim si vsak, ze tu zostane vzhladom k jeho povahe, k rodine a zazemiu
Leo hovori, ze futbal uz nie je u neho prvorady. Prvorada je rodina. Myslim si, ze ked su s rodinou zvyknuti zit v Barcelone, maju svojich znamych, deti maju svojich kamaratov, manzelka ma svoje priatelky, tak nebude toto vsetko rucat a zostane.
prosím, daj link kde Leo dáva futbal na druhú kolaj alebo zase je to len JPP,ak by to naozaj povedal tak by ho určite netrápilo v akých sračkách je klub.
Ja mu prajem kľud a hlavne zmenu. Nech ide skúsiť napr. to City potom aspoň znovu nájde to čo už tu nemá a po rozpade mužstva mať ani nebude a to radosť z hry. Bude to ťažké odísť no tu kľud mať už nebude.
Pique môže s prehľadom zostať, 3. stopéra si úplne v pohode uhra a odovzdá skúsenosti mladším a tomu kto príde miesto Umtitiho do zakladu. Keby nekupime Pjanica tak by som aj Busquetsa nechal ale mať troch DM v tíme je dosť a nechcem sa pozerať na zálohu de Jong-Busquets, Pjanic
1. captain Messi, 2. Pique, 3. ter Stegen, 4. Puig/de Jong
No nik iný ma nenapada kto by si to zaslúžil, je odchovanec, srdce mu bije pre Barcu, a na ihrisko keď vyjde dá zo seba všetko...a ako 4. kapitán je v pohode do druhotriednych pohárových zápasov, a kým sa posunie na 1. Kapitána to bude tak za 5-6 rokov kedy Stegen odíde...
Možná s tema prodejema počkat, může tam bejt u hráčů progres pod novým trenérem. S.Roberto hraje prd(kdo ne?),ale za gól proti PSG na 6:1,je nesmrtelnej :-)
jorge78 - presne tak . Len bohužiaľ tu sa na tieto veci zabúda a nepozerá. Mimochodom Roberto zariadil akciu po ktorej v Madride padol rozhodujúci gól. Tu budú dookola trepať že Semedovi nevyšiel jeden zápas . Nemám proti nemu nič akurát že robí jeden kiks za druhým.
A Roberto ne? Pokud se nepletu,tak hned druhej gól šel na jeho hlavu a celkově byl zralej na utěrák, proto byl taky střídanej v půlce. Jinak Semedo se tam sice od Daviese nechal vykoupat jak malej jantar,ale největší tragéd z obrany byl proti Bayernu rozhodně Lenglet.
keby namiesto Daviesa vyškolil Semeda trebárs Ronaldinho či Neymar, nikto by to Semedovi nevyčítal, ale kedže Davies ešte nie je až taká "značka" tak je všetkými kritizovaný napriek tomu že tá akcia bola 1 na 1 bez faulovania v podstate nebránitelná...
1. captain Messi, 2. Pique, 3. ter Stegen, 4. Puig/de Jong