Nemyslím, že sa mu bude dariť a ani Coutinho, ak ostane sa nepresadí. Týmto dvom by sa darilo, keby odišiel Leo. Ale nenahradili by jeho góly ani asistencie, takže lepšie, keď Leo ostane.
Nemám veľké očakávania, čo sa týka sezóny 20/21. Až odchodom Barta sa to zlomí k lepšiemu. Koemanovi držím palce.
Keď sa Luis v minulých sezónach občas objavil na krídle, tak som to ťažko predýchaval, ale odkedy hrá Antoine na krídle, odvtedy som prestal chápať barcelonský futbal v jeho samotnej podstate. Určite si každý z vás pamätá Adamu Traorého. Teraz hrá v PremierLeague na pravom krídle (pozeral som jeho zápasy a ozaj hrával vynikajúco) a má v rámci Európy jeden z najvyšších počtov driblingov. Hráč na krídle nie je na to aby z prvej vrátil loptu ku stredovému kruhu prípadne naslepo na druhú stranu ihriska. A samotný Antoine sa v minulosti vyjadril že dribling proste vo svojej výbave nemá.
"vyjadril že dribling proste vo svojej výbave nemá." nemá, ale zase mu to sluší na billboardech, tak asi kvůli tomu ho Barto kupoval. Griezi je hroznej fail, ale on za to nemůže to vedení ho koupilo i když ho neměli kam správně umístit do sestavy.
Všetko ale bude záležať od toho, či odíde Luis, alebo či bude posadený na lavičku. Vtedy by mohol začať Griezmann hrávať lepšie. A k tomu sa naskytá otázka, ako do toho zasadiť ešte aj Coutinha.
Najvyššia nutnosť s Griezmannom musí byť hlavne ho dostať z toho krídla. Už ani jeden zápas s ním na krídle nechcem vidieť. Druhá nutnosť je buď ho predať, alebo s ním hrať na hrote, kde bude hrať viacej na svojej pozícii aj keď to stále nebude ono, lebo Griezmannová pozícia je podhrotový útočník no a to je Messiho pozícia. Aspoň by tak hral viac v strede, čo mu viacej vyhovuje a možno by sa mu mohlo dariť lepšie, ale nemôžeme čakať, že z neho bude gólový zabiják.
Nemám veľké očakávania, čo sa týka sezóny 20/21. Až odchodom Barta sa to zlomí k lepšiemu. Koemanovi držím palce.