ja byt Messim rok si idem oddychnut do Argentiny . mam zarobene a po roku do City ale za Barcu by som uz nehral. tie vsetky spinavstva by znechutili aj mna plus ti treneri co mozu trenovat nansjvxs Podbrezovu
Veru, riadne "špinavstvá" mu tá Barcelona porobila. Naozaj by bolo najlepšie, keby si išiel oddýchnuť do Argentíny. Iste by mal zarobené a iste by išiel po roku do City. Dobre si to rozanalyzoval.
Ake spinavatva? Co urobil klub zle v jeho pripade?
To, ze mu zamietli jeho ziadost o predcasne ukoncenie pracovneho pomeru, na ktore podla zmluvy uz po 10.6. zjavne nema narok? A nie netvrdim ja ale klubovy pravnici, La Liga a potvrdzuje to aj uznavany advokat vyssie, tak teraz neviem aku chybu urobil klub v jeho pripade.
Seguidor, veru, to sú riadne špinavstvá. A k tomu 100 miliónov ročne, aby bol Lionel šťastný. A ak by mal nejaké iné, akékoľvek, želanie, stačilo lusknúť prstom a bolo splnené. Špinavstvá jedny!
ja som nepovedal ze ma odist zadarmo. ale ze by som tu uz nehral. rozdiel medzi spanielskom a anglickom je ten ze v spanielsku ked koncis si najvacsi kkt a v anglicku ked si bol raz najlepsi si bohom v kazdom meste ako napr Cristiano a dakuju ri vsade
porovnávaš neporovnateľné, to čo si vymyslel Messi s jeho tímom právnikov a poradcov, spôsob akým chceli docieliť jeho odchod z klubu nemá vo futbale obdobu
Myslím, že jeho právnici s tým nemajú nič spoločné, skôr si myslím, že ho od takej formy skôr odhovárali. Určite nie sú hlúpi a dobre vedeli, že taký nezmysel nemôže prejsť. A teraz len hasia, čo nešťastný Lionel napáchal.
seguidor jedna vec je co je v zmluve zadarmo po konci sezony, druha vec je ze sa vsetko posunulo. to je vseobecne uz co je napisane podrobnejsie my nevidime ale ked pravnici nastudovali a povedali ze nema sancu, keby som bol presvedceny ako Messi ze tam uz hrat nechcem tak ten rok nehram , mam predsa na ucte dost penazi. nedonutil by ma nikto.
Ešte sa môže stať taká vec, že Suarez ostane tiež poslednú sezónu spoločne s Messim a potom odidu. ? Aj keď tuto info prinieslo MD, bolo by to komické a Messi by si zavaril u fanúšikov, že Suarezovi ešte vybaví spoločne rok v klube.
To, ze mu zamietli jeho ziadost o predcasne ukoncenie pracovneho pomeru, na ktore podla zmluvy uz po 10.6. zjavne nema narok? A nie netvrdim ja ale klubovy pravnici, La Liga a potvrdzuje to aj uznavany advokat vyssie, tak teraz neviem aku chybu urobil klub v jeho pripade.
Takyto dokument by mal Rakuten teda natočiť ??