Je o 3 roky starší a predali sme ho cca za rovnaké peniaze ako sme ho kúpili. Proti tomuto obchodu nemám nič. Skôr má série Vidal, Rakitić a Suarez, že odišli za smiešne prachy
Mě chybět nebudu, pro mě byl nemastný neslaný, my potřebuje top hráče který bude na poště vyčnívat a ne hrát průměr jako Semedo v horším případě Roberto. Jedině dobře
Toto su smiesne obchody, mi sme ho nepredali ani za nakup a nemame za neho nahradu. Vidim, ze toto vedenie rychlo este zku.... dalsiu sezonu, je mi z nich zle
Nebýt toho blba Valverdeho, který na něho koukal skrze prsty, tak toho mohl dokázat mnohem víc a třeba nemusel ani odcházet. Těžko se se mohl sehrát s týmem dřepěním na lavičce. Akorát, když měl díru na LB, tak se mu Semedo hodil.
Strašne to s nimi. Hlavne, že sa na začiatku špekulovalo o 40-50 M, potom to išlo na reálnejších 40 M neskôr to kleslo na 35 s tým, že definitívne to je iba biednych 30 M + 10 M v bonusoch s ktorých min. polka môže byť nereálna. Tí somári nevedia obchodovať. Ani jeden poriadny predaj za celý prestupák! Hlavne, že si Real predáva svojich šupakov za veľké milióny.
Možno nie všetci sú šupaci, ale zober si napr. takého Reguilóna. Toho predali za 35 M, čo je za viac ako my Semeda. Kedy naposledy sme my predali odchovanca aspoň za 20 M. Nejakého tam mladíka Oscara predali za 13,5 M, čiže za viac ako my trojicu Rakitič, Vidal, Suarez. Jediná výnimka je Hakimi, ktorého predali pod cenu. To ešte nedebatujeme o prestupoch v minulých rokoch. Real proste svojím hráčom viac verí a ak sa nepresadia u nich tak inde a Real na tom kráľovsky stále zarobí. Napr. Real by v našom prípade takého Firpa hneď nepredal, ale poslal hosťovať a po roku predal za viac.
To si zrovna vymenoval tých nešupákov. Nejaký mladík Oscar za 13,5 M je super kauf pre Sevillu. Veľmi dobrý technický hráč s parádnou kopacou technikou, stačí pozrieť pár gólov, čo dal z priamych kopov.
Reguilón išiel za 30 M, čo je menej ako Semedo, ktorý išiel za 30+10.
Rakitič s tými variables ešte OK predaj, ale Vidal a Suarez je čistý výsmech, to máš pravdu. Na druhej strane aj Real pustil zadarmo Jamesa do Evertonu ?
Tak napríklad šupák Reguilon bol za mňa najlepšie lb v lige minulú sezónu a to sme Semeda predali za viac a k Rakitičovi, Suarezovi a Vidalovi iba toľko že im klub dal nehorázne platy a nieje možnosť takto starých hráčov predávať keď im žiadny klub v čase pandémie ten plat nedorovná podľa mňa to bola jediná možnosť ako sa ich zbaviť keďže ani samotný hráči nechceli odísť
Lenže Real si na oboch nechal odkupne práva, teda ich môže do dvoch rokov kúpiť za prakticky tie isté peniaze s5. Preto išli hráči ako Hakimi a ten Reguilion za toľko. Keď budú Top tak ich Real kúpi s5 za 35 mega a majú Best hráča. V tom je veľký rozdiel. To máš ako keď predali do Juve Moratu za 30, za 35 ho kúpili s5 a obratom predali za 55 ci koľko do Chelsea ? proste stým vedia narábať. My len predávame a daruvame ?
Reguilon ma buy-back 45 milionov.
Hakimi - tam mozu dorovnat najvyssiu ponuku, ktoru dostane Inter. Ale tiez som cital, ze ziadna buy-back klauzula v tom prestupe nie je.
Tuším mi kamarát co fandí Realu vravel ze niekde na transfer market ci kde v prdeli majú pri Hakimiho prestupe spätný odkup... Ale tak ja neviem. Mne je to jedno. Len píšem aký je rozdiel v obchodovaní s hráčmi u nás a u konkurencie.
Aleluja ! Nelson, sorry ale spojenie ty a Barca nebolo dobre ani pre klub, ani pre teba. drzim palce v Premier League, hlavne ak nastupis proti Spurs, kym tam bude Mourinho.
za tento predaj by mala Barca Jorgemu Mendesovi ponuknut miesto sportoveho riaditela!
Ale fungovalo. V subojoch bol vyborny, na lopte pod tlakom priam genialny. Ak by si aj pred maldiniho postavil na vypomoc roberta a pred nim by bol Leo, tiez by zhorel jak fakla. A ohanat sa tym, ze nemal ofenzivne statistiky je tiez hlupost, pretoze bol na pravej strane sam bez kridelnika. Tu chvilu co odohral na jednej strane s Dembelem ukazal ze je topka aj v zmysle ofenzivnych akcii. Patril k najlepsim hracom po restarte sezony, a to aj preto ze sa na zopar zapasov Roberto zranil a mohol hravat pravidelne. Doplatil prave na na nasho slabuckeho univerzala, ktory je najhorsi zaloznik v historie klubu a priemerny RB, kedze vsak fajkal dobre zaklad mal isty.
Za to, že si za tie 3 roky nevybojoval stabilné miesto v základnej zostave nemôže Sergi Roberto ani žiaden iný spoluhrač. Nepočítal tam s ním už tretí tréner v poradí
Setien s nim ratal, to po prve. Semeda znicil Valverde ktory ho casto aj ked mal formu nechaval sediet. Prakticky mu nedal sancu na viac ako jeden dva zapasy v rade, uz ked hral 2 v rade tsk to bolo vela.
Semedo bol pod Setienom náš top 3 hráč, keby sa využíval lepšie, bol by aj lepší, stále si pamätám zápasy, kedy bol Semedo a Dembele na jednej strane, obrancovia po zápasoch mohli rovno aj kariéru ukončiť
Ty kraso ta strana s Dembelem to byla radost pohledet! A bránit to aby si člověk vzal rovnou tretry.. Též jsem názoru, že toho mohl dokázat mnohem vic, kdyby se mu víc věřilo. Jestli chytne spoluhráče co budou v pohybu a rychlostně mu stačit, tak jsem přesvědčen, že i ty čísla se mu zvednou.
tunno hlavny problem semeda bol a vzdy je ten, ze pozicne hra zle a myslim, ze obecne hra Barcelony neni a nebude nikdy to co vie on hrat. Podla mna prave na anglicky futbal bude pre neho to prave. To neni o tom ci je hrac dobry/zly ale, ze musi aj pasovat k hre a to si myslim nikdy uplne nefungovalo
Seguidor zacni sa spoliehat na vlastnu hlavu, nie na tragickych trenerov s IQ pod 70. Kazdy jeden akurat tak dokazal, ze je futbalovy analfabet. Setien to najviac podciarkol nasadenim Roberta do zalohy proti Bayernu, Valverde svojou prisernou zalohou, priserne zlozenym utokom. Koaman zas odstavenim Puiga.
Pozicne sa mu nedarilo ak ho Setien dal hrat fullbecka, to mu nesedelo rovnako ako nesedelo celemu timu. Po restarte sezony ked mohol hrst pravidelne dokazal, ze patri k najlepsim.
tunno, pohoda ja sa v zivote spolieham len a len na svoju hlavu, chcel som tym povedat len tolko, ze napriek tomu ako bol oblubeny u fanusikov, u trenerov sa az takej oblube netesil a preto aj odchadza. Nech sa mu dari!
tunno " nie na tragickych trenerov s IQ pod 70. Kazdy jeden akurat tak dokazal, ze je futbalovy analfabet" - cisto pre info prosim ta co take si odohral ty alebo odtrenoval?
Nikto nepride uz to pochopte! Vsetko co barto robi je len za ucelom ziskat prachy a nebyt v strate aby to nemusel cvakat zo svojho. Jemu az do volieb pojde o zachranu vlastnej prdele a nie o futbal
Kupi pjanica? Ty si sedis na kabli? Pjanica sme vymenili za Arthura v absolutne nevyhodnom obchode ktoreho jediny prinos bol uctovny zisk. Prachy za Arthura idu do tohtorocneho rozpoctu ale naklady na pjanica sa rozpocitaju na dobu kontraktu. Tak barto ziskal do rozpoctu 50 mega. Cisty uctovny podvod a nic ine
Ja viem co Barto urobil a preco. Ale dalo sa to urobit aj inak. Pre neho vyhodnejsie. On musi aj uspokojit fanusikov, inak riskuje, ze ho niekto zmlati na ulici
Som rád že sa hýbu predaje, ale zrovna tento predaj ma neteší. Nemám pocit že by nám dával Semedo niečo extra, takže až tak mi chýbať nebude a budem dúfať že nová posila nám dá pridanú hodnotu na pravej strane obrany. Už len čakám na oficiálne potvrdenie odchodu Suareza, a popravde by som bol rád keby sa zbavíme aj Busquetsa u ktorého to zasa vyzerá na základ...
Bohužel, furt tam bylo nějaké ale, co jsme se nedozvěděli. Jestli ho nepříjmula kabina? K tomu tam na té straně byl sám a vždy se brala vina jeho, přitom za to nemohl. Tak ať se daří a snad si vybojuje lepší tým.
pamatam si ako niekolkokrat za zapas presiel po kraji 1v1 a potom musel nahrat naspat Piquemu lebo ti lenivci stali na stredovom kruhu a on uz bol skoro pri brane....to sa potom tazko daco tvori a ked mate pred sebou Messiho ktory nebrani tak stihat aj utocit aj branit je nerealne. Pre mna Semedo ovela lepsi jak Roberto a predsa nedostaval viac sanci
hlavne že ty si neni chudák čo furt nonstop sedí pred stránkou forca barca a furt tu troluješ dookola tie isté sračky, tipujem že ani robotu žiadnu nemáš, asi na sociálke-podpore :D
To vážne mal len 11 asistencií? Aj sa mi zdalo, že príliš nevie podporiť útok, ale toto je fakt slabé číslo. 122 zápasov, aj keď asi nie vždy celých, je dosť vysoký počet na 11 asistencií. Ja si nemôžem pomôcť, ale mne sa stále zdalo, že sa jednoducho nedokázal zžiť s kabínou a hlavne v útoku nemal žiadne sebavedomie. No nič, Dani Alves je len jeden, náhrada sa hľadá ťažko.
nemal žiadne sebavedomie?? XDDD si pozeral aj tie zápasy či? XDDkomu tam mal v predu akože asistovať? Tonovi? ktorý hral viacej stopéra ako hrot? alebo Suarezovi ktorý mával rukami 90minút? XD
suhlasim s blauigranom. Semedovi nebola dopriata dostatocna podpora na jeho strane. A superit s pretlacanym odchovancom, ktory bol do nastupu Fatiho jediny hrac, ktorym sa mohlo vedenie chvalit a chvalit La Masiu, je nerovny boj.
Ja som nazoru, ze mu bude PL sediet viac ako La Liga. On je kondicne skvele na tom, bude stihat a bude mu vyhovovat aj viac miesta na ihrisku pri rychlej hre.
Ak pride Dest a bude hrat lepsie ako Nelson, respektive mu viac bude vyhovovat nas sryl hry, nemusime si nic vycitat.
Ak pride daky supak alebo pre istotu nikto a bude tam hrat Roberto, tak si mozme zatlieskat a strcit hlavu do piesku.
Pozeral, jasné. A vždy som s netrpezlivosťou čakal, či mu už konečne nejaká finálna prihrávka vyjde. Prípadne či sa zohrá s Messim tak, ako kedysi Alves. Ale nič. Na druhej strane Alba bol vždy oveľa nebezpečnejší, dokonca aj vtedy, keď už nehral tak dobre ako v najlepších rokoch. On kupodivu stále vie nájsť útočníka, nech je tam ktokoľvek. Ale súhlasím tuto s Nickom, že PL Semedovi môže vyhovovať. Fyzicky je na tom fajn a tam sa ešte nadupe.
Síce nerád pozerám na výkony cez štatistiky, ale tu mi nedá. Ak Albovi neprejde 90% prihrávok, tak Semedovi podľa mňa neprejde 99%. Ale to sú len dojmy. Fakticky za minulú sezónu mali obaja približne rovnaký počet odohratých minút, pričom Semedo mal 2 asistencie, Alba 5. Ale aj to je zavádzajúce, lebo ak aj nahráš dobre a spoluhráč to zahodí, tak sa ti nič nezapočíta. Našťastie, existuje už aj index kľúčových prihrávok. To je oveľa rozumnejšia štatistika. No a Tu Alba vedie o triedu s indexom 1.1. Semedo mal len 0.4. (Zdroj: WhoScored)
Alba ma na svojej strane De jonga a Griezzmana, takze ma podporu vzadu a moze sa vysuvat. Naopak kridlo na semedovej strane v podani Messiho neexistuje a zaloznika mu robili traja neboraci - rakitic, vidal, roberto. Na to netreba zabudat
A čo ak to ako mal hrať Semedo bolo časť taktiky zvolené trénerom ? A Semedo ani to neurobil dobre lebo to jeho trápne krúženie na polovičke a strata lopty bola už ako rituál a potom s toho bolo veľa gólov ako napríklad aj proti Bayernu. Kde doslova priviezol loptu k Robertovi elegantne ho zašil a výsledok no predsa gól. Nie Semedo bol ako obranca slabý. A keby bol k čomu tak si ho Koeman nechá.
Tento prestup ma potešil. Celú sezónu som písal a všetci ma za to minúskovali, že Semedo nemá čo v Barci robiť. Zdá sa mi, že to pochopilo aj vedenie. Jeho hra nemala parametre obrancu, aké sa od hráča Barce vyžadujú. Nevravím, že ostatní tie parametre spĺňajú, ale on patril medzi hlavné problémy v obrane. Dobre že odišiel.
Na teba sa predsa nezabúda obr ko..t si iba ty a nemáš páru.
Reguilón išiel za 30 M, čo je menej ako Semedo, ktorý išiel za 30+10.
Rakitič s tými variables ešte OK predaj, ale Vidal a Suarez je čistý výsmech, to máš pravdu. Na druhej strane aj Real pustil zadarmo Jamesa do Evertonu ?
Hakimi - tam mozu dorovnat najvyssiu ponuku, ktoru dostane Inter. Ale tiez som cital, ze ziadna buy-back klauzula v tom prestupe nie je.
za tento predaj by mala Barca Jorgemu Mendesovi ponuknut miesto sportoveho riaditela!
kiezby sme si mohli uzivat dalsiu sezonu uz bez komentarov tohto psychicky choreho cloveka na tejto stranke
Ja som nazoru, ze mu bude PL sediet viac ako La Liga. On je kondicne skvele na tom, bude stihat a bude mu vyhovovat aj viac miesta na ihrisku pri rychlej hre.
Ak pride Dest a bude hrat lepsie ako Nelson, respektive mu viac bude vyhovovat nas sryl hry, nemusime si nic vycitat.
Ak pride daky supak alebo pre istotu nikto a bude tam hrat Roberto, tak si mozme zatlieskat a strcit hlavu do piesku.